Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaar ongeluk N289 Goes

Toegevoegd: 27-09-2013, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de N289 bij Goes heeft vrijdagmiddag een zware aanrijding plaatsgevonden. Eén auto belandde op een vangrail.


Het ongeluk vond even voor 16.00 uur plaats. Er kwamen op een viaduct twee personenauto's met elkaar in botsing. Volgens de politie kwamen de voertuigen frontaal met elkaar in botsing.

Diverse ambulanceteams en twee brandweerploegen snelden toe om de betrokkenen te helpen. De brandweer heeft uit één van de voertuigen een deur geknipt. Er raakten twee mensen gewond. Eén van hen is met spoed per ambulance afgevoerd. Er is nog gezocht naar een eventueel derde slachtoffer, maar deze werd niet aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege de botsing is de weg momenteel nog steeds volledig afgesloten voor het verkeer. De politie verwacht dat de afsluiting nog tot 18.30 uur gaat duren.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (2-10-2013 om 16:27)
Vlissinger, ik denk eerder dat ze jouw rijbewijs moeten invorderen, als je niet eens fatsoenlijk de tekst kan lezen en inschatten hoe het ongeluk gebeurd is (lees: frontale botsing).
Sjors (29-9-2013 om 13:13)
Vraag me eigenlijk af hoe veilig die kleine autootjes zijn, volgens mij veel geluk gehad dat de vangrail haar/hem nog opving. Sterkte aan de bestuurders.
Kloetinger (29-9-2013 om 11:08)
Beste Vlissinger. Bedankt voor je snelle oordeel! Wanneer er ineens een tegenligger op jouw weghelft zit, kan je op dit viaduct geen kant op. Je zit meteen op de vangrail. Door het viaduct zie je het ook niet aankomen. Alles wat je kunt doen is remmen. Of moet je ook maar links gaan rijden?
Nietbelangrijk (29-9-2013 om 09:14)
Vlissinger als jij niet weet wat er gebeurt is, praat dan niet zo groot met je '2 maal rijbewijs invorderen aub'. ga even heel snel ergens anders de stoere jongen uithangen en kijk eerst wat er is gebeurt voor je zo'n opmerking maakt.
Joy (28-9-2013 om 23:12)
De vangrail staat op dat punt vrij dicht langs de weg. Als bestuurder heb je dan de neiging om wat meer naar het midden te sturen om de gebruikelijke buffer aan de rechterzijde te behouden.
Karel (28-9-2013 om 19:45)
Ja idd gelijk rijbewijzen invorderen......? Als iemand tegen jou aanrij nemen we gelijk je rijbewijs in... vooral lekker kortzichtig blijven. Iedereen maakt wels een foutje.
Cookie-instellingen beheren