Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drugsdealer aangehouden in Goes

Toegevoegd: 16-10-2013, 16.59 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie hield woensdagochtend een 36-jarige man uit Goes aan. Hij wordt verdacht van het dealen van drugs rondom de coffeeshops. Hij kreeg een gebiedsverbod opgelegd.

Verder werd woensdagmiddag op de Koepoort een 20-jarige man uit Vlissingen aangehouden omdat hij zich in de omgeving van de coffeeshop ophield.

Deze verdachte werd donderdag 10 oktober aangehouden en had al een gebiedsverbod gekregen.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petrus (17-10-2013 om 11:47)
Aanvulling op mijn reactie, ik ken deze rotzooi van dichtbij en ken verschillende mensen, waaronder familie, die dankzij die zooi verslaafd, paranoia, totaal van het pad af en op het criminele pad zijn terecht gekomen. En dan heb ik het over de zogenaamde "onschuldige" softdrug wiet.
Petrus (17-10-2013 om 11:38)
@Alfons, u heeft groot gelijk. En voor de voorstaanders/ gebruikers van die rotzooi, die gene die het gebruiken zullen nooit toegeven dat het schadelijk is. En voorbeelden doe u ogen eens open en kijk om u heen bij die steunpilaren of vraag het eens bij de verslavingszorg van Emergis.
K (17-10-2013 om 11:25)
Was die 20 jarige jongen een bruine? deze probeerde bij iedereen rondom de bushalte aan een paar euro's te komen zogezegd voor de bus, hij toonde enorm veel aandacht voor mijn portemonnee, en probeerde mij te rollen waardoor ik parkeerbeheer aangesproken heb over deze zielige figuur
James (17-10-2013 om 10:59)
Weet je hoeveel overlast ik van de kerk heb elke zondag bij mij in de straat. Ik heb nog nooit gehoord van een blower die voor overlast zorgt. Het zijn altijd de alcoholisten en harddrugs gebruikers die de overlast veroorzaken. Pak die eens aan
Odb (17-10-2013 om 10:26)
@alfons. Kom eens met voorbeelden over de overlast van verslaafde wietgebruikers. Ik vind dit erg kort door de bocht van je, om nog niet te spreken van een stupide reactie. Ik zelf rook al jaren wiet tegen spierziekte klachten. Verbied alcohol ook gelijk, dat is en blijft een gedoogde harddrugs.
Rick Roll (17-10-2013 om 10:14)
@ alfons Please. Ik kan hetzelfde zeggen over de tig figuren die elke dag in de Appie trays met goedkoop bier kopen. Ooit de resultaten van alcoholisme gezien? Ik rook al bijna 10 jaar wiet, heb geen strafblad en een goede opleiding. Mag ik even mijn eigen leven bepalen? Hypocriet.
Cookie-instellingen beheren