Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drugsdealer aangehouden in Goes

Toegevoegd: 16-10-2013, 16.59 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie hield woensdagochtend een 36-jarige man uit Goes aan. Hij wordt verdacht van het dealen van drugs rondom de coffeeshops. Hij kreeg een gebiedsverbod opgelegd.

Verder werd woensdagmiddag op de Koepoort een 20-jarige man uit Vlissingen aangehouden omdat hij zich in de omgeving van de coffeeshop ophield.

Deze verdachte werd donderdag 10 oktober aangehouden en had al een gebiedsverbod gekregen.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (17-10-2013 om 10:09)
@ alfons: Nonsense wie stelt zich nou aan? Hoeveel mensen rijden andere mensen dood omdat ze de 'legale drugs alcohol nuttigen? Zijn honderden ongelukken per jaar. Elke week dronken gasten die de stad Kan je van wiet in het verkeer NIET zeggen. Cijfers liegen, mensen wel. Educate yourself
Alfons (17-10-2013 om 09:07)
De overheid en Politie is niet het probleem, maar de wiet en de gebruiker dat is het probleem. Je hebt geen idee hoeveel wiet gebruikers verslaaft zijn en welke ellende ze veroorzaken. Gewoon verbieden die drugs. In Nederland heb je geen enkele reden om verslaaft te worden. Aanstellers zijn het.
Rick Roll (17-10-2013 om 07:53)
En zo blijven wietgebruikers gecriminaliseerd worden. 10 (!) euro de gram, waar het voor de wietpas maar 5 of 6 was, en het dan vreemd vinden dat er zoveel dealers rondlopen. De Nederlandse overheid EN politie zijn zo achterlijk als het maar kan. Ze creeren problemen, maar oplossen ho maar.
Mar (16-10-2013 om 19:39)
In dat steegje bij de v&d heb ik er vrijdagmiddag ook een paar gezien die volgens mij ook met van die ,,zaakjes,, bezig waren maar vertik het om politie te bellen want kost nog berg mobile telefoon kosten en volgens mij weten ze het heus wel en ik dacht eerst doen maar nee kun je nog getuigen ook
Cookie-instellingen beheren