Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duizenden euro's schade na aanrijding

Toegevoegd: 19-10-2013, 16.34 uur
Door: Rolf de Feijter

SCHERPENISSE - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdagavond rond 20.40 uur plaats vond op de Weststraat in Scherpenisse. Een nog onbekende bestuurder is doorgereden nadat hij met zijn auto tegen een grijze Opel Combo was gebotst.

        

De geparkeerde auto is over de gehele rechterzijde zwaar beschadigd. Op de straat werden nog een rood en een wit kapje van een lamp aangetroffen, vermoedelijk van de doorgereden auto.


Het gaat vermoedelijk om lampjes van een aanhangwagen of vrachtwagen. De schade van de aanrijding wordt geschat op enkele duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (19-10-2013 om 17:08)
Schandalig, maar helaas gebeurd dit wel vaker, schade rijden en dat niet melden bij de eigenaar. Gebeurde hier ook met regelmaat, nu maar parkeerplek in de tuin gemaakt. Mensen zijn bang om hun no-claim kwijt te raken.
Cookie-instellingen beheren