Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oplichter aangehouden in Hulst

Toegevoegd: 23-10-2013, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft dinsdagavond in Hulst een 47-jarige man opgepakt omdat hij vermoedelijk meerdere mensen heeft opgelicht middels een babbeltruc.


De man, een inwoner van de Zeeuws-Vlaamse plaats, benaderde mensen op straat of aan de deur met het zielige verhaal dat hij een gebroken arm had, zonder benzine stond en geld nodig had. Hij beloofde het geld terug te betalen, maar dat gebeurde nooit.

De man is aangehouden en in verzekering gesteld. Mogelijk maakte hij meer slachtoffer dan nu bekend is bij de politie. Kent of bent u zo'n slachtoffer, meldt dat dan aan de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (23-10-2013 om 23:11)
Dat mensen zo dom zijn om hier in te trappen, als iemand benzine nodig heeft weet ik uit eigen ervaring dat als je netjes bij het pompstation aangeeft dat je even niet kunt betalen dan kun je na achterlaten van de gegevens van je id kaart gewoon tanken wel moet je dan later betalen
Jos (23-10-2013 om 22:56)
Hoeveel keer is hij ondertussen eigenlijk al opgepakt? Hij leert het toch nooit.
W (23-10-2013 om 21:25)
Eindelijk!
Ria (23-10-2013 om 19:10)
Pet af voor de politie. Hopelijk trappen mensen niet meer in dit soort verhalen van dergelijke personen. Laat hem maar boeten en het geld terugbetalen aan de gedupeerden.
Cookie-instellingen beheren