Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Zaamslag

Toegevoegd: 28-10-2013, 09.38 uur - Update: 28-10-2013, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Op de Terneuzensestraat tussen Terneuzen en Zaamslag is vanochtend iemand bekneld komen te zitten bij een ongeluk.


Rond 07.20 uur kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De bestuurder van de personenauto raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden geknipt.

Het slachtoffer was rond 07.55 uur bevrijd. De gewonde is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft een gebroken bekken en een gebroken been.

Het slachtoffer, een 50-jarige man uit Terneuzen, reed richting zijn woonplaats en is vermoedelijk door een stuurcorrectie op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De 48-jarige vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeluk was de Terneuzensestraat enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rond 08.30 uur was de personenauto geborgen en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Direct betrokkene (11-11-2013 om 12:15)
Gezien de reactie hieronder, is die niet gebaseerd op kennis. Wie zegt dat er 80 km per uur gereden is, wie zegt dat er niet goed opgelet is??? Was u erbij??? Gewoon zelf lekker op de fiets blijven rijden, en misschien iets beter nadenken als je zo nodig commentaar wilt geven.
Fietser (29-10-2013 om 08:30)
Dan mag je van geluk spreken dat het zo is afgelopen, een vrachtauto vol betonbuizen. Net voor de spits en op een toch al zo lastig punt. Is meer een 60-km bocht. 80 is daar gewoon te snel en goed opletten.
Cookie-instellingen beheren