Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Wielrenner zwaargewond na val Rilland

Toegevoegd: 03-11-2013, 12.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Een wielrenner is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een val in Rilland. 


Rond 11.00 uur werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval nabij het station aan de Haltestraat. Nadat het slachtoffer ter plaatse was gestabiliseerd is hij met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan. 

Over de toestand van de gewonde man is verder nog geen duidelijkheid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AvdD (4-11-2013 om 21:42)
Wanneer gaan we nu eens ophouden om hier domme, inhoudsloze of ongepaste opmerkingen te plaatsen. Als je niet weet hoe het in elkaar steekt, onthoud je dan van commentaar. Ik hoorde vanavond dat de toestand zorgwekkend is. Die term wordt niet snel gebruikt. Sterkte voor de fietser en zijn familie!!!
Renata (4-11-2013 om 21:39)
Wanneer houden mensen eens op er zich druk om te maken hoeveel hulpverleners ergens komen?? Schandalig. Beterschap voor de wielrenner, iedereen kan onwel worden en hoe blij ben je als je (of een geliefde) hulp krijgt....
Johan (4-11-2013 om 17:21)
Volgens ooggetuigen is de fietser onwel geworden op de fiets en toen ten val gekomen. Een voorbijganger is de reanimatie gestart. Omdat het om een reanimatie ging rijden er altijd 2 ambu's en omdat het om vermoedelijk hersenletsel ging is ook de traumaheli opgeroepen.
Edwin (4-11-2013 om 17:12)
@Cobus, waar denk je aan bij beschermende kleding? Een motorpak en integraalhelm? Zie nog wel veel toerrijders zonder helm met aanzienlijke snelheid rijden. Maar dat doen bejaarden met hun elektrische fietsen ook, dus valt er wel wat te verbeteren.
K (4-11-2013 om 16:20)
@ marja ik zie gelijk waar al die fouten in de zorg vandaan komen, als u net zo goed Nederlands schrijft als leest dan hoop ik nooit uw patiënt te zijn. voor de rest alle lof voor de hulpverlening
Nickey (4-11-2013 om 13:35)
Boeter,ga eens op een reanimatie cursus dan word je verteld waarom er 2 ambulances komen.Vele handen maken licht werk
Cookie-instellingen beheren