Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Wielrenner zwaargewond na val Rilland

Toegevoegd: 03-11-2013, 12.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Een wielrenner is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een val in Rilland. 


Rond 11.00 uur werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval nabij het station aan de Haltestraat. Nadat het slachtoffer ter plaatse was gestabiliseerd is hij met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan. 

Over de toestand van de gewonde man is verder nog geen duidelijkheid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zomaar (4-11-2013 om 12:52)
@ Sjaak, Er staat nergens vermeld dat er een auto bij dit ongeluk betrokken is. Verder is op de foto's te zien dat er geen slik op de weg te vinden is. Een paar loze ongepaste kreten als je het mij vraagt. Sterkte voor de wielrenner.
Jaap Verkeer (4-11-2013 om 10:00)
Wielrenners doen mee aan koersen, toerfietsers rijden hard in hun eentje. Dat sporten op de weg gevaarlijk is blijkt maar weer eens, maar het is een risico dat [hard]fietsers zelf nemen. Ze moeten dus slikwegen en wegen met veel autoverkeer voor lief nemen.
Vp (4-11-2013 om 08:51)
@Boeter; jij snapt duidelijk niks van hoe onze hulpverlening in elkaar steekt dus hou je domme opmerkingen voor je. En wees blij dat jij ze niet nodig hebt.
Hulpverlener @ boeter (4-11-2013 om 06:57)
De tweede ambulance komt omdat die voor de reanimatie noodzakelijk is (veel complexe handelingen in korte tijd moeten doen) De heli arts kan aanvullende handelingen doen die de verpleegkundige niet mag omdat die deze handelingen niet vaak genoeg doet. (lage incidentie)
Kaatje (4-11-2013 om 01:11)
Ik vind t erg voor deze persoon dat hij gevallen is maar t moet mij wel van t hart dat altijdt bang ben als ik tegen kom ze lappen alle regels aan der laars stoppen nergens voor en zeker niet als ze met een groepje zijn een gewone fietser of voet ganger of ander verkeer moete stoppe vinden ze
Anoniem (3-11-2013 om 22:56)
Sorry hoor mensen...maar denk even na voor je een reactie plaatst! Deze man schijnt ernstig hersenletsel te hebben en is gereanimeerd. Er staat ook zwaargewond! Vandaar 2 ambulances en traumaheli. Ze weten bij de meldkamer echt wel wie ze wanneer inzetten!!
Cookie-instellingen beheren