Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeval Tholen

Toegevoegd: 14-11-2013, 13.19 uur - Update: 14-11-2013, 19.23 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Oud Vossemeersedijk (N656) is vanmiddag een man gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur. Een personenauto belandde door nog onbekende oorzaak in de berm, reed van de dijk en kwam op zijn kop tot stilstand op een lager gelegen fietspad.


De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Daarvan bleek ook daadwerkelijk sprake te zijn en de gewonde, een 46-jarige man uit de gemeente Tholen, is dan ook door de brandweer uit zijn voertuig geknipt. Hij werd naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht en liep onder andere  letsel aan benen en armen op.

Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd gealarmeerd. Dat gebeurde pas rond 13.10 uur. Het traumateam werd echter niet meer ingezet want na tien minuten werd de inzet weer geannuleerd. Wel kwamen er meerdere ambulances en brandweerwagens ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-11-2013 om 12:33)
Een vangrail zou misschien fijn zijn. maar daarvoor moet eerst een fietser omkomen.
Kritisch (14-11-2013 om 21:30)
Jantje Kritiek staat al weer op de voorste rij! Laten we niet op de feiten vooruit lopen. Bij de politie hebben ze prima verkeersanalisten hiervoor, die dit netjes uitzoeken. Vooralsnog is er geen oorzaak bekend, het slachtoffer lijdt al genoeg denk ik zo. Kracht en sterkte aan het slachtoffer!
Ron (14-11-2013 om 20:49)
Deze dijk is een ware racebaan. Een flitsapparaat wat bijna tegen Oud-Vossemeer aangeplakt staat heeft geen nut. Een ieder weet het te staan en daarna gaat het gas er op. Snelheden van meer dan 100km zijn gewoon volgens mij. Maak het dagelijks mee dat ik wordt ingehaald met hoge snelheid.
Bravo Murillo (14-11-2013 om 19:32)
Het zal zeker niet de laatste zijn. Zeker in het najaar gebeuren hier veel ongevallen.
Marl;ieha (14-11-2013 om 19:06)
Beetje minder vaart misschien??? ben vrachtwagenchauffeur,maak het dagelijks mee dat je van alle kanten gepasseerd wordt, links en rechts! kort voor onoverzichtelijke bochten, 100mtr voor rotonde, op smalle polderwegen waar het eigenlijk niet kan!!! Ze Hebben allemaal haast!!
Kees (14-11-2013 om 19:02)
Ik ken de weg heel geod en als je er gewoon tachtig rijd en opde weg let is er niets aan de hand en je mag er maar 80 en hoe hard rijden sommige er?
Cookie-instellingen beheren