Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Opnieuw auto's bekrast op Nieuwe Vlissingseweg

Toegevoegd: 18-11-2013, 11.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – Op de Nieuwe Vlissingseweg aan zowel de Middelburgse als de Vlissingse kant zijn afgelopen weekend meerdere auto's bekrast.

Volgens de politie gaat het om een twintigtal auto's. Tot nu toe zijn vier aangiftes binnengekomen. De afgelopen jaren zijn op de Nieuwe Vlissingseweg meerdere malen auto's bekrast.


Twee jaar geleden deden bewoners een dringende oproep aan de gemeente om er iets aan te doen. Aan de Middelburgse kant werden toen camera's geplaatst. Sinds de plaatsing van de camera's werden geen opnames gemaakt waarmee politie en justitie verdachten konden vervolgen. Wel concludeerden burgemeester en wethouders dat de camera's een preventieve werking hadden.

Vorige week werd bekend gemaakt dat de camera's al een tijd buiten werking waren en binnenkort worden weggehaald. Volgens de gemeente Middelburg was het aantal gevallen van vernieling vandalisme gedaald en hadden de camera's aan hun doel beantwoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (18-11-2013 om 14:41)
De straffen stellen ook niets voor en de pakkans is klein.
Vlissinger (18-11-2013 om 14:23)
Om de beurt posten in auto's met flinke knuppels en neem het heft in eigen hand ,dit laten jullie toch niet gebeuren .
M (18-11-2013 om 14:05)
@ ceestwee FLITSCAMERA'S DIE WERKEN NOG WEL HOOR, JA JA MAAR AL TE GOED ZELFS !!!!
M (18-11-2013 om 13:43)
Zo,Zo het lijkt wel een trend aan het worden in Nederland afgelopen dagen/weken ook al gebeurt in Heemstede en Venlo geloof ik? en nog meer plekken overigens. ik denk dat ik maar een paar van die dascams/gopro ga ophangen met nacht-zicht werkt gewoon hele nacht makkelijk weg te werken rond 80€ ongv.
Ceestwee (18-11-2013 om 13:18)
Dus dat "krastuig" houdt de media goed in de gaten. Wordt het dan niet eens tijd om een bericht te plaatsen, dat de camera's niet werken, maar het in werkelijkheid wel doen ? Zoals met de trajectcontrole op de Zeelandbrug?
Gerard (18-11-2013 om 12:42)
Sinds afgelopen weekend, is het zoals verwacht, het vandalisme weer gestegen!! Dus komen de camera's weer terug???
Cookie-instellingen beheren