Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 198 km

Jongens helpen politie bij arrestatie

Toegevoegd: 24-11-2013, 17.43 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Drie jongeren uit Axel hebben zaterdagmiddag in hun woonplaats geholpen bij het aanhouden van een winkeldief.


Een 37-jarige man uit het Belgische Hamme werd rond 15.15 uur betrapt toen hij een broek wilde stelen in een winkel aan de Noordstraat. Tijdens zijn vlucht werd hij achterna gezeten door winkelpersoneel. Onderweg gooide hij de broek weg en rukte hij zich meerdere keren los. Uiteindelijk vluchtte hij de Emmastraat in en verdween uit het zicht van zijn achtervolgers.

De opgeroepen agenten kregen onverwachts hulp van drie jongens. Zij zagen waar de dief zich had verschanst. Door hun aanwijzingen kon de man om 15.40 uur in de bosjes aan de Emmastraat worden aangehouden. De winkeldief is mee naar het politiebureau genomen om een verklaring af te leggen.

's Avonds mocht hij het politiebureau weer verlaten. Uiteraard kreeg hij een dagvaarding mee en zal hij zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De politie laat weten dat zij de man zonder de hulp van de jongens niet zou hebben gevonden. "Een zeer positieve bijdrage aan het opsporingswerk", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (24-11-2013 om 23:52)
Helden....gelukkig...ze bestaan nog....!
Vlissinger (24-11-2013 om 22:26)
Het zal me weer niks verbazen als die jongens nu vervolgd worden voor vrijheids beroving of zoiets...je weet t niet hier
Ellen (24-11-2013 om 21:24)
Anthony , Yusuf en Mikay hoorde ik . Trots op de jongens :))))
Cookie-instellingen beheren