Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurder Kever bekneld op A58

Toegevoegd: 05-12-2013, 10.41 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de A58 bij Lewedorp is vanochtend de bestuurder van een Volkswagen Kever uit 1982 bekneld komen te zitten.
 
Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur vlakbij de frietfabriek McCain op de rijbaan van Arnemuiden richting Heinkenszand. Door nog onbekende oorzaak raakte de Kever van de weg. Het voertuig werd via een dijkje gelanceerd en kwam aan de andere zijde tussen enkele bomen tot stilstand.

De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om de gewonde te bevrijden. De opgeroepen traumahelikopter hoefde niet meer te worden ingezet. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Nadat de auto geborgen was kon de snelweg rond 10.20 uur weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.de Jong (5-12-2013 om 12:32)
Als je in zo'n oude VW kever gaat rijden dien je jezelf te realiseren dat die dingen heel windgevoelig zijn. Men legde vroeger wel eens een zandzak voorin.
Ad. (5-12-2013 om 11:43)
Zonde van dat karretje.
Pollewop (5-12-2013 om 11:30)
Ik hoop dat er geen ernstig letsel is. Erg zonde van de Kever ook :( Sterkte gewenst van een mede Kever rijder!