Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto te water bij Middelburg

Toegevoegd: 28-12-2013, 23.59 uur - Update: 29-12-2013, 00.44 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – Op de Torenweg tussen Middelburg en Oost-Souburg is vanavond een bestelbus van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot terecht gekomen.

Omdat de bestelbus bijna onder water lag en een stuk uit de kant, werd besloten om brandweerduikers in te zetten. Zij hebben een touw aan het voertuig vastgemaakt zodat bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen het voertuig uit het water kon takelen.

Volgens de politie raakte de bestuurder van de bestelbus niet gewond. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (29-12-2013 om 23:59)
@Me: je hebt toch koplampen op je auto? of doe je die ook maar uit, omdat alle lantaarns uit zijn?? Lijkt me niet zo handig.. Als je tegenligger groot licht op heeft, knipper je en dan gaat dat uit: GEEN PROBLEEM!! En wat heeft het hiermee te maken? er staan aan dit stuk weg niet eens lantaarnpalen.
Johan (29-12-2013 om 22:02)
Komt omdat er steeds meer mensen n baard hebben maar geen drijvers zijn, je kan echt alleen met jaguars of BMW te water mitsubitsi gaat ook nog maar anders moet je het niet proberen
Jan (29-12-2013 om 13:33)
Wel ik mag hopen dat hij de rekening hier van mag ontvangen van alle hulpdiensten . Het zijn allemaal moordenaars met vierwielen die drinken en achter het stuurkruipen. IK HOOP DAT ZE IN 2014 DE WET GAAN VERANDEREN GEEN DRUPPEL MEER ACHTER HET STUUR EN EEN FLINKE BOETE EN ALLE KOSTEN LATEN BETALEN
Petrus (29-12-2013 om 12:40)
@Koos P. stond net op Omroep Zeeland, de bestuurder had flink aan Bachus geofferd.
Astrid (29-12-2013 om 12:16)
Lijkt me duidelijk Koos, volgens mij is het overgrote deel van deze mensen niet met autorijden bezig. Kan toch haast niet anders! En maar zeggen "door onbekende oorzaak"Ja ja
Me (29-12-2013 om 11:42)
Moet eens proberen om s'nachts te gaan rijden dan weet u misschien hoe het kan door dat ze overal de lichten uit doen, en er dan mensen zijn die het slecht zien, met groot licht bliijven rijden en niet denken oh misschien heeft de medeweggebruiker hier wel last van..