Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (50) mishandeld op Meiveldpad

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg-Zuid is zondagavond een 50-jarige man zonder aanleiding door twee jongemannen mishandeld. Dat meldt de politie.


De Middelburger liep rond 21.15 uur over het Meiveldpad toen hij ter hoogte van de skatebaan door de twee werd lastiggevallen. De man fietste vanaf de binnenstad naar huis. Bij de skatebaan werd hij tegen zijn linkerzij geschopt waardoor hij op de grond belandde. Hij hoorde nkele jonge vrouwen hard lachen.

Terwijl hij op de grond lag, zag hij twee jonge gasten op hem af komen waarvan er één een harde schop in zijn maagstreek gaf. Het slachtoffer verweerde zich en gaf een van zijn belager een vuistslag in het gezicht. Het lukte hem om op te staan, zijn fiets te pakken en te vluchten.

Het slachtoffer deed vervolgens aangifte. De twee personen die hem hebben aangevallen zijn 17 á 18 jaar oud. Ze hebben een getint uiterlijk en kort zwart haar. Ze waren beiden in het donker gekleed en droeg witte sportschoenen.

De politie zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (30-12-2013 om 13:11)
Fijn onze gekleurde landgenoten ze moeten altijd en eeuwig rotzooi trappen.Wanneer gaat onze goeie regering hier eens harder tegen op trede laat ze terug sturen naar land van herkomst. Deze gasten verpesten het wel voor die goeie
Karel (30-12-2013 om 12:01)
Triest! Hopelijk worden die gasten gepakt. Ook die jonge vrouwen mogen ze van mij eens 'vriendelijk' aanpakken.
Cookie-instellingen beheren