Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 87 km

Vrouw bekneld onder lijnbus Hulst

Toegevoegd: 05-01-2014, 20.48 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zondagavond een vrouw zeer ernstig gewond geraakt toen ze onder een Belgische lijnbus terecht kwam.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de kruising Koolstraat - IJzerenhandstraat. Direct was duidelijk dat de vrouw bekneld zat en dat hulp van de brandweer nodig was om haar uit haar benarde positie te bevrijden. Dat bleek nog niet zo'n gemakkelijke klus. Uiteindelijk is de bus met behulp van speciale hefkussens opgetild zodat er meer ruimte was om de vrouw vanonder de bus te halen.

Twee ambulanceteams en een traumateam hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Uiteindelijk is besloten om de gewonde per helikopter over te brengen naar een ziekenhuis. Over de aard van haar letsel is niets bekend. Het slachtoffer zou er ernstig aan toe zijn.
 
De politie is direct een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Het ongeval gebeurde op een volgens buurtbewoners gevaarlijke kruising en vlakbij een zebrapad.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (6-1-2014 om 22:54)
Mensen, Hou u uitspraken voor u, ik ben zelf hulpverlener en hopen iedereen er zo goed mogelijk uit te halen. hoe het is gebeurt weet niemand. laten we dan niemand de schuld geven.ook voor het slachtoffer en de chauffer en hun fami. is het al erg genoeg. het bewijs v/d politie zal het uitwijzen.
Noua (6-1-2014 om 18:26)
Is dit op het kruispunt gebeurt dan? Mij lijkt het daarna te zijn, dat die vrouw plots linksaf de ijzerenhand inwilde...Kan aan mij liggen natuurlijk?
Lk (6-1-2014 om 15:48)
Natuurlijk moet iedereen uitkijken ,maar een fatsoenlijk kruispunt zou toch wel makkelijk zijjn.
Anoniem (6-1-2014 om 14:31)
Anoniem Hou op met iedereen de schuld te geven fietsers moeten ook uit kijken niet alleen auto,bussen,vrachtauto"s
Kees (6-1-2014 om 13:13)
Arme vrouw. Arme chauffeur. Veel sterkte voor jullie en jullie families. Gemeente Hulst heeft een schitterend en veilig wegennetwerk. Helemaal van deze tijd! Meneer de burgemeester (en wethouders) slaap zacht!
Joeri (6-1-2014 om 12:47)
Heb ut zelf ook al bijna een paar keer gehad , maar de lijnbussen vliegen zo de kruising over zonder te stoppen bij de daar voor bedoelde stop borden
Cookie-instellingen beheren