Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer stil na fatale aanrijding

Toegevoegd: 09-01-2014, 20.54 uur - Update: 09-01-2014, 21.55 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is vanavond ingezet na een aanrijding op het spoor bij 's-Heer Arendskerke.

Door nog onbekende oorzaak kwam rond 19.30 uur een trein in botsing met een persoon. Dat gebeurde nabij de overgang over de Benoordenweg op bedrijventerrein Eindewege. Het slachtoffer is volgens de politie ter plekke overleden.

Vanwege de aanrijding is er geen treinverkeer mogelijk tussen Goes en Middelburg. Er rijden bussen. De extra reistijd voor treinreizigers op dit traject bedraagt 30 tot 45 minuten. De verstoring is volgens de Nederlandse Spoorwegen naar verwachting rond 23.00 uur weer verholpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
angie (14-1-2014 om 20:42)
Voor hulpverleners die moeten helpen bij ernstige/schokkende dingen bestaat er toch ook nazorg? @VDVonk, ik begrijp je reactie wel, maar wellicht had je dit wel wat tactischer mogen brengen, vind je zelf ook niet? @ Lia, trek het je niet aan.
Zeeuws meisje (13-1-2014 om 14:37)
Beste bijna slachtoffer, bedankt, en ik hoop dat de mensen die ook op het punt staan dit te overwegen goede hulp zoeken en krijgen, want het leven is heel kostbaar!
Lia (11-1-2014 om 15:33)
Lieve jj Dank je wel, natuurlijk leef ik mee met iedereen Beste vd Donk ook ik ben hulpverlener,dus weten we allemaal wat ik bedoel ook hulpverleners zijn mensen ondanks dat ze er zelf voor kiezen' dat neemt niet weg dat iedereen het er wel eens moeilijk mee heeft,er is niet voorniets ook hulp voor de hulpverlener. Fijn dat jj wel mijn bedoeling begreep Ik wens voor iedereen het beste
Bijna slachtoffer (11-1-2014 om 01:56)
Zeeuwse meisje, sterkte met het verlies, maar ik denk als het zo doorgaat het nog vaker gaat gebeuren. Veel mensen hebben op het punt gestaan hetzelfde te doen. Veel sterkte voor nabestaande, machinist en hulpverleners.
Zeeuws meisje (10-1-2014 om 19:44)
Vreselijk dit, ik ken de persoon die dit gedaan heeft en vindt het onbegrijpelijk, maar sommige mensen zien geen andere uitweg, veel sterkte voor de nabestaanden, hulpverleners en ook de machinist!!
JJ (10-1-2014 om 15:57)
Nou zeg VdVonk; Volgens mij bedoelde Lia het hartstikke lief. Maak jij nooit een opmerking die verkeerd opgevat wordt? Da's niet zo'n prettige ervaring hoor! Lia; Trek het je niet aan meid.
Cookie-instellingen beheren