Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 191 km

Vrouw in gezicht gestoken bij ruzie

Toegevoegd: 25-01-2014, 12.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – Een 22-jarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Middelburg in haar gezicht gestoken nadat zij een 20-jarige vrouw ervan verdacht had haar fiets te hebben gestolen.

Even voor 01.00 uur ging de 20-jarige vrouw verhaal halen bij de 22-jarige vrouw bij een woning aan de Granaatplaats. Direct ontstond er een woordenwisseling die uit de hand liep. Een vriend van het 22-jarige slachtoffer besloot daarom de deur dicht te doen. Toen de 20-jarige vrouw tegen de deur bleef schoppen opende het slachtoffer opnieuw de voordeur. Op dat moment haalde de verdachte vrouw uit met een mes en stak het slachtoffer vlak boven haar oog in het gezicht.

Na de steekpartij verdween de verdachte. Omwonenden hadden inmiddels de politie gebeld. Omdat de verdachte een bekende van het slachtoffer was, werd al snel duidelijk waar zij woonde. De politie kon haar bij haar woning aanhouden.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te onderzoeken. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nieuwsgierig (25-1-2014 om 17:37)
Nu ben ik toch benieuwd naar het 'milieu' van de dader..
knetter (25-1-2014 om 14:23)
knettergekke wereld .
zeeuwse (25-1-2014 om 14:23)
hoef je niet tevragen wat voor soort figuren het zijn
Cookie-instellingen beheren