Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Berovers steken slachtoffer neer M'burg

Toegevoegd: 01-02-2014, 12.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Meanderlaan in Middelburg hebben twee gemaskerde mannen vannacht geprobeerd om een 22-jarige Middelburger op straat te beroven. Het slachtoffer werd door de daders met een mes in zijn been gestoken.

De steekpartij vond omstreeks 05.45 uur plaats. Het slachtoffer werd van achteren door de mannen aangevallen. Ze eisten geld en er ontstond een worsteling tussen de Middelburger en zijn belagers. Tijdens die worsteling werd het slachtoffer gestoken.

De daders renden zonder buit weg richting de flats aan de Meanderlaan. Tot nu toe ontbreekt van hen ieder spoor. Onderzoek in de wijk Dauwendaele met een diensthond heeft volgens de politie niets opgeleverd. De Middelburger is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft een summier signalement kunnen doorgegeven aan de agenten. De beide mannen zouden alletwee Nederlands hebben gesproken. Ook hadden ze beiden donkere kleding aan en bedekten ze ieder hun gezicht met een bivakmuts. Over de huidskleur kan het slachtoffer slechts gissen: mogelijk blank tot lichtgetint.

De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jobzonderschulden (1-2-2014 om 19:19)
Alleen bert durft in de spiegel te kijken. De rest wijst en vind eigenlijk niks jah terug in de tijd schandpalen en zo,zijn we zo slim geworden? hahahahahahah Klem tussen rijk en crimineel de eerste keer dat ik dat zei 5 jaar geleden was ik een azijnzeiker en een onruststoker:) Waarop wachten jullie dan eigenlijk? Jullie koning?.
jeroen (1-2-2014 om 16:55)
als dit soort tuig gepakt wordt,dan moeten ze gelijk terug sturen..alleen de regering en de Burgemeesters en wethouders komen hier tegen in geweer,omdat zij op een nette manier mensen geld afhandig maken..
Pippa (1-2-2014 om 16:15)
@Helena als het daar zo donker is dus niet goed verlicht waarom ga je niet met zo,n klacht naar de Gemeente ,er zullen vast mensen zijn die er net zo over denken,of de Wijkraad inschakelen het helpt echt.Je moet je veilig kunnen voelen op straat ,waar dan ook! daar is de Gemeente en Politie verantwoordelijk voor.
Rick (1-2-2014 om 15:36)
Al eens eerder opgemerkt: Dit soort ratten moet je enkele reis het land uitzetten met maar 1 bestemming: De goelag in Siberië en ze aan de dwangarbeid zetten bij -40 gr. Working on the chaingang! En elke dag de zweep erover. Dit alles tot ze afgebeuld zijn en daar kreperen. Wij hoeven ze niet meer terug.
Elly (1-2-2014 om 15:17)
De regering kweekt de criminelen en de Gemeente besturen zijn net zo hard mede plichtig.Gepaste straf voor zulk tuig is dwang arbeid en op water en brood zeven dagen in de week.
Helena (1-2-2014 om 14:49)
Allereerst vreselijk wat er is gebeurd. Laat die mannen nu maar eens werken voor hun geld,en dan HARD werken. Niet zomaar even verklaring laten afleggen en laten gaan. Ik voel me daar nooit veilig inde avond uren het is daar heel donker weinig verlichting en de gebouwen zijn grijs en nu ze de garage ook nog donker grijs geverfd hebben is het nog erger. Sterkte voor het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren