Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 59 km

Berovers steken slachtoffer neer M'burg

Toegevoegd: 01-02-2014, 12.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Meanderlaan in Middelburg hebben twee gemaskerde mannen vannacht geprobeerd om een 22-jarige Middelburger op straat te beroven. Het slachtoffer werd door de daders met een mes in zijn been gestoken.

De steekpartij vond omstreeks 05.45 uur plaats. Het slachtoffer werd van achteren door de mannen aangevallen. Ze eisten geld en er ontstond een worsteling tussen de Middelburger en zijn belagers. Tijdens die worsteling werd het slachtoffer gestoken.

De daders renden zonder buit weg richting de flats aan de Meanderlaan. Tot nu toe ontbreekt van hen ieder spoor. Onderzoek in de wijk Dauwendaele met een diensthond heeft volgens de politie niets opgeleverd. De Middelburger is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft een summier signalement kunnen doorgegeven aan de agenten. De beide mannen zouden alletwee Nederlands hebben gesproken. Ook hadden ze beiden donkere kleding aan en bedekten ze ieder hun gezicht met een bivakmuts. Over de huidskleur kan het slachtoffer slechts gissen: mogelijk blank tot lichtgetint.

De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (1-2-2014 om 13:23)
Hoe kan het nu toch komen dat je zo wordt? Vorige week vrouw van fiets getrapt, deze week dit. Wat gebeurd er volgende week in Zeeland? Jongeren zonder toekomst perspectief niet in een tehuis plaatsen maar bij regen en kou verplicht op het land laten werken voor een fatsoenlijk loon. Weg met rutte.
a.b (1-2-2014 om 12:59)
wat een tuig gelijk afmaken
Cookie-instellingen beheren