Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Berovers steken slachtoffer neer M'burg

Toegevoegd: 01-02-2014, 12.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Meanderlaan in Middelburg hebben twee gemaskerde mannen vannacht geprobeerd om een 22-jarige Middelburger op straat te beroven. Het slachtoffer werd door de daders met een mes in zijn been gestoken.

De steekpartij vond omstreeks 05.45 uur plaats. Het slachtoffer werd van achteren door de mannen aangevallen. Ze eisten geld en er ontstond een worsteling tussen de Middelburger en zijn belagers. Tijdens die worsteling werd het slachtoffer gestoken.

De daders renden zonder buit weg richting de flats aan de Meanderlaan. Tot nu toe ontbreekt van hen ieder spoor. Onderzoek in de wijk Dauwendaele met een diensthond heeft volgens de politie niets opgeleverd. De Middelburger is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar de huisartsenpost.

Het slachtoffer heeft een summier signalement kunnen doorgegeven aan de agenten. De beide mannen zouden alletwee Nederlands hebben gesproken. Ook hadden ze beiden donkere kleding aan en bedekten ze ieder hun gezicht met een bivakmuts. Over de huidskleur kan het slachtoffer slechts gissen: mogelijk blank tot lichtgetint.

De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (1-2-2014 om 14:40)
Tegenwoordig is het nogal in om niet te werken, maar je geld op een andere manier binnen te krijgen. Iedereen doet het in dat wereldje en het lukt nog ook.. Daarnaast vangen ze een uitkering dus worden ze slapend rijk.. Worden deze laffe figuren een keer gepakt dan krijgen ze in mijn ogen een minimale straf! Ik hoop altijd dat zulke figuren een keer de verkeerde tegenkomen en hen iets overkomt wat ze nog lang zal bijblijven..
jan (1-2-2014 om 14:33)
Ja hoe zou het komen dat dit gaande meer gaat voorkomen ,wel dan moeten ze in Den Haag met hun poten van ons geld afblijven en stoppen geld in een apenland te pompen,ja de mensen willen niets of iets meer inleveren en de kosten blijven maar stijgen ,maar dat wil nog niet zeggen dat je zomaar iemand neer kan steken en schoppen maar het wordt alleen maar erger en steeds onveiliger op straat s´avonds jammer genoeg,en andere probleem wat we in NL hebben is dat we geen politie genoeg meer hebben hier in zeeland en in heel NL . En politie mensen die we nu hebben die gaan niet eens op pad want sommige dienders maken hun shift vol met slapen in de polder of met koffie drinken ect
wwp (1-2-2014 om 14:26)
waneer schoppen ze mij nou eens van me fiets .laffe ziellige gasten die niet meer te helpen zijn en laten we nou eens allemaal dit nieuws volgen en bij gepakt naar de recht zaal gaan dat mag he mensen.
bert (1-2-2014 om 13:52)
kijk hier niet meer van op. geld gebrek in nederland. Wie gaat hier wat aan doen? Dit zal nog erger worden in Nederland zolang we niks doen aan onze regering.
ratonderdemat (1-2-2014 om 13:41)
Hou idd maar eens n enquête over t her-invoeren van de schandpaal.. Werkt corrigerender dan vele maatregeltjes bij elkaar! Wedden.. Deze eikeltjes zijn heus al wel bekend en eerder 'bestraft' wat dus geen reet geholpen heeft want niemand weet ervan.
Edel (1-2-2014 om 13:23)
De schandpaal terug invoeren, daarna nog eens flink afranselen.
Cookie-instellingen beheren