Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doden N59 vormden echtpaar

Toegevoegd: 06-02-2014, 17.07 uur
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
De slachtoffers zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de N59 vanmiddag bij Bruinisse zijn een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw. Het gaat om een echtpaar uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De twee wilden met hun personenauto vanaf de Grevelingensluis de N59 oprijden. Daar kwamen ze in botsing met een vrachtwagen. Het echtpaar raakte door de aanrijding zo zwaar gewond dat de opgeroepen hulpverlening niets meer voor hen kon doen. De twee overleden ter plekke.

Vanwege het ongeval is de weg tot 15.45 uur gedeeltelijk afgesloten geweest om de verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek te laten doen en de wegbeheerder de ravage op te laten ruimen. Het verkeer is omgeleid via de parallelweg.

Zie ook:
- Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse (06-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (6-2-2014 om 21:59)
Ten eerste mijn innige deelneming aan de fam. van het echtpaar Het zullen je ouders maar zijn, in één keer zo;n groot verlies, verschrikkelijk.! Leeftijd heeft hier niets mee te maken, verstandige mensen die daarover oordelen. Beste stuurlui staan aan wal!
it's me (6-2-2014 om 21:50)
Zeg Flip, je doet je naam eer aan: nu flip je toch echt hoor met je opmerking!! De meeste 65-plussers rijden juist heel voorzichtig! Het is vreselijk genoeg dat het leven voor hen beiden zo plotseling voorbij is! En dan de nabestaanden... 2 geliefden in 1 keer kwijt!!! Dan praat je niet over rijbewijs afpakken.
Michelle (6-2-2014 om 21:29)
@Flip, jij bent waarschijnlijk nog geen 65 jaar anders zou je niet zo praten!! @Antoine, laat jij je kinderen beslissen of jij nog mag autorijden wanneer je 70 bent?
Henny (6-2-2014 om 21:27)
Wat vreselijk erg. Het kan iedereen gebeuren of je jong bent of ouder laten we daar meer bij stil staan. Nabestaanden Heel veel sterkte toegewenst. Ook voor de chauffeur is dit een drama ook hij veel sterkte.
Leo Hamelink (6-2-2014 om 21:23)
Onzin om te stellen dat ouderen niet meer zouden mogen autorijden. Waarschijnlijk komt dat uit de mond van mensen die nog lang geen 65 zijn. Het is voor ouderen vaak nog de enige manier om ergens te komen. Hier wordt voorbij gegaan aan de vele ongevallen die door jongeren worden veroorzaakt. Statistisch gezien zijn er vaker jongeren betrokken bij ongelukken dan ouderen ! Natuurlijk moet wel goed gekeken worden of het nog verantwoord is. Een strengere keuring kan daarbij helpen.
Tante Kee (6-2-2014 om 21:22)
Wat een onbeschofte opmerking of deze mensen nog wel moesten rijden. Beseft degene die dit zo maar even zegt wel hoeveel jongeren een ongeluk veroorzaken, en vaak dodelijk. Waarom denk je dat de verzekeringspremie voor deze groep zo hoog is. Doe even normaal en ga hier niet zulke domme en ongefundeerde opmerkingen maken, dit is al triest genoeg, is het niet?
Cookie-instellingen beheren