Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Rijontzegging en boete geëist na ongeluk

Toegevoegd: 10-02-2014, 19.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 69-jarige voormalig taxichauffeur uit Lewedorp hoorde maandag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een boete van 700 euro waarvan 500 voorwaardelijk plus een algehele rijontzegging van een half jaar tegen zich eisen vanwege een ernstig ongeluk in Goes.
 

De man veroorzaakte op 5 mei 2012 op de Middelburgsestraat in Goes een verkeersongeval waarbij een toen 73-jarige man en zijn drie jaar jongere echtgenote zwaargewond raakten. De Lewedorper reed vanuit Goes-Noord via de rotonde de Middelburgsestraat op en reed door nog steeds onbekende oorzaak rechts van het talud af.
 
Hij ramde een geparkeerde auto die vervolgens tegen het bejaarde echtpaar op botste. Volgens de Lewedorper was hij 'misschien even weg geweest', want hij kon zich van het hele voorval niets meer herinneren. Mocht de rechtbank de eis van de officier van justitie volgen, dan betekent dat dat de Lewedorper het een half jaar zonder zijn scootmobiel moet doen.
 
Uitspraak 24 februari.

Zie ook:
- Echtpaar zwaargewond bij ongeval Goes (05-05-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (11-2-2014 om 10:46)
raar bericht,deze persoon moet half jaar zonder scootmobiel doen,kan dat zomaar iemand opsluiten in eigen huis,die kan niet meer weg
Cookie-instellingen beheren