Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij Vondelstraat Terneuzen

Toegevoegd: 08-03-2014, 20.27 uur - Update: 08-03-2014, 21.47 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Vondelstraat in Terneuzen is zaterdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Volgens de politie vond ter plekke rond 19.30 uur een vechtpartij plaats waarbij één van de betrokkenen met een mes werd gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan. Hij is volgens de politie vermoedelijk licht gewond geraakt. Over eventuele aanhoudingen is nog niets bekend gemaakt.

Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Terneuzen heeft vanavond het ziekenhuis verlaten en zal aangifte doen van de steekpartij bij de politie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ber (9-3-2014 om 03:03)
vlissingen, middelburg, of terneuzen het meeste gespuis van zeeland loopt daar rond! Wat zou ik toch daar s willen rondlopen s nachts en s avonds!!
0117 Bandits (9-3-2014 om 01:06)
Iemand neer steken is zo LAF he Begint bijna populair te worden Ik hoop dat de dader er niet met een taakstraf van af komt En denk daarbij aan de vorig weekend doodgestoken Dennis van de Velde RIP
Cookie-instellingen beheren