Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto van de weg bij Sluis, één gewonde

Toegevoegd: 25-03-2014, 08.45 uur - Update: 25-03-2014, 12.08 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - In Sluis is vanmorgen een auto van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeval. Hierbij is één gewonde gevallen.

Het ongeval gebeurde rond 07.20 uur op de Sluiseweg (N253). Doordat een 57-jarige vrouw uit Oostburg met haar rechter wielen in de berm terecht kwam en probeerde te corrigeren, raakte zij met haar auto van de weg, vloog door de berm en belandde op de naastgelegen parallelweg Draaibrug. Hier schoot het voertuig tussen enkele bomen door om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen.

Naast een ambulance werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. De vrouw zat enige tijd bekneld in haar voertuig en is door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met pijn op haar borst overgebracht naar een ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karel (26-3-2014 om 06:01)
@bram Bij naderend verkeer op een smalle weg op tijd snelheid aanpassen en rustig de berm in. Eventueel terugschakelen. Hier wordt zeker aandacht aan besteed tijdens het rijlessen. De mevrouw in kwestie is 57, dus heeft misschien al bijna 40 jaar een rijbewijs. Dan is haar dat destijds niet duidelijk gemaakt.Je weet het niet hè.
bram luteyn (25-3-2014 om 13:02)
De klasiekke fout. Kom je met een kant van je auto in de berm gas loslaten en verder rustig snelheid minderen ,en met lage snelheid weer de weg opsturen gebeurd er niets .Maar ja dat word op de rijopleiding wellicht niet meer onderwezen.
fietser (25-3-2014 om 09:51)
Hoe krijg je dat voor elkaar? Berm aan de rechterkant en uitsturen, weer grip en dan schiet je de weg over, geluk bij een ongeluk geen tegenligger. Sterkte en beterschap aan de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren