Grote brand in wietkwekerij Goes

Toegevoegd: 29-03-2014, 14.14 uur - Update: 29-03-2014, 15.25 uur

Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft zaterdag een grote brand gewoed in een loods op bedrijventerrein De Poel I. In het pand bleek een wietkwekerij te zijn gevestigd.

De brand aan de Gebroeders Spykerstraat werd rond 12.30 uur ontdekt. Er kwam rook uit het dak en de brandweer schaalde binnen een kwartier op naar grote brand. Drie tankautospuiten en een ladderwagen zijn ingezet om de brand te bestrijden. De toegang tot het pand werd geforceerd om goed te kunnen blussen.

Wietkwekerij
Al snel bleek dat er niemand meer binnen was. In het pand werd wel een wietplantage aangetroffen. De politie is daarom een onderzoek gestart. De politie benadrukt dat de kwekerij was gevestigd in het pand met huisnummer 4. "Het aangrenzende pand nummer 2 heeft hier niets mee van doen", zo laat een woordvoerder weten.

Of de aanwezigheid van de kwekerij ook daadwerkelijk de brand heeft veroorzaakt is nog niet duidelijk. De afdeling Forensische Opsporing doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. De brandweer kon even na 14.00 uur het sein 'brand meester' geven. Na de bluswerkzaamheden is het pand geventileerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse (29-3-2014 om 16:42)
Met deze wiet kan vast geen geld meer verdiend worden.Gelijk opgeruimd die troep.
Ed (29-3-2014 om 14:46)
Moesten ze wel oppassen dat ze niet stoned werden.