Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Duo betrapt met inbrekersspullen

Toegevoegd: 06-04-2014, 13.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (S) - De politie heeft zondagochtend twee mannen van 21 en 24 jaar, afkomstig uit Kamperland, aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

Surveillerende agenten zagen rond 03.45 uur op de parkeerplaats aan de Stoofweg een verdachte auto staan. Bij controle in de auto werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.

De twee inzittenden zijn aangehouden en naar het politiebureau in Zierikzee gebracht. De mannen kregen een bekeuring en mochten rond 06.00 uur het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verdachte (6-4-2014 om 22:51)
Kort om wat ik wil zeggen oordeel niet zomaar uit het niets als je geen feiten hebt! Hoe dan ook wij zijn gewoon hard werkende Hollanders zonder bedoelingen of weetende dat tegenwoordig niks meer kan in dit ongeregeld kutland! Groetjes en top hoor politie zld en bedankt voor het ontnemen van de vrijheid!! En als klap op de vuurpeil hebben ze mijn TomTom ook nog is meegenomen En vooral ook heerlijk om het nog is terug te lezen op internet zonder toestemming en met alle gevolgen van dien
Verdachte (6-4-2014 om 22:48)
gaat en ja wat moet je dan als je savonds stil komt te vallen en er is geen licht hallo ik ben geen god of Jezus die uit het niks licht kan toveren en ja er lag een zakmes in jullie hebben zeker nooit dat je nieuwe ruitenwissers koopt of een nieuw luchtje voor in de auto koop of iets Anders dergelijks en je het niet met de blote hand open krijgt dus gewoon voorbereid noem ik dat! En ja er licht gereedschap in de auto wat als die ineens kapot gaat langs de kant van de weg en je kan ANWB niet betalen ja wat dan he?
Verdachte hier (6-4-2014 om 22:43)
Edwin en politie lose Jullie hebben zeker niks beters te doen dan domme reacties te geven Ik zeg jullie 1 ding we zijn ten ontechten meegenomen ja ik had gereedschap in mijn auto liggen waarvan 1 knijptangetje in mijn vakje van mij deur En ja ik had een zakmes in mijn dashboard liggen en ja ik had 2 zaklampen 1 grote 1 kleine en ja ik had wat schroeven draaiers en nog een hamer en een tangetje in mijn kofferbak liggen Wat moet je dan als er een zekering kapot gaat wat vaak gebeurt bij mij omdat ik niet de nieuwste auto heb en ook niet meer zoon zekering tangetje ja dan koop je een tang waar het makkelijk
Tom (6-4-2014 om 22:08)
@Edel: het is in zo goed als alle APV's (gemeentewet) verboden om 's-nachts gereedschap (inbrekerswerktuig) voorhanden te hebben. Er hoeft dus niet meer aan de hand te zijn geweest dan dit. @Edwin en politie=LOSE: de politie heeft juist goed werk verricht, het OM bepaalt vervolgens of ze moeten blijven of niet. Omdat het hier om een overtreding gaat en niet over een misdrijf mogen de verdachten maximaal 6 uur vast worden gehouden.
politie=LOSE (6-4-2014 om 14:16)
En ze mochten weer weg tsjonge jonge!!!!!!!!!!! Wat een land dit he!! Alles kan en mag!! Laat ze maar gaan!!! Smerig tuig
Edwin (6-4-2014 om 14:11)
Aangehouden en later weer vrij gelaten. Dus ze kunnen weer rustig met hun bezigheden verder gaan. Die moet je gewoon een poosje laten zitten.
Cookie-instellingen beheren