Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Kat vast in schoorsteen Goes

Toegevoegd: 09-04-2014, 16.12 uur
De kat ontsnapte nadat hij was bevrijd uit de schoorsteen. De kat ontsnapte nadat hij was bevrijd uit de schoorsteen.
De kat ontsnapte nadat hij was bevrijd uit de schoorsteen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer van Goes is vanmiddag uitgerukt om een kat te bevrijden uit de schoorsteen van een woning.

De kat zat mogelijk al een paar weken op het dak van de woning aan de Simone Veilhof. Vanmiddag werd duidelijk dat de kat zich echter in de schoorsteen bevond. De brandweer lukte het niet om het dier eruit te halen.

Medewerkers van de dierenambulance lukte het na lange tijd om via een lus de kat uit de schoorsteen te krijgen. Eenmaal uit de schoorsteen ging de kat er direct vandoor over de daken van de huizen. Het is uiteindelijk niet gelukt om de kat naar beneden te krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eiegnaar kat (10-4-2014 om 13:46)
Helaas is mijn kat nog niet gered , dubbel wrang voor de mensen die zich zo druk maken over de kosten want dat is nu helemaal zonde van het geld he
Goes (10-4-2014 om 10:15)
De brandweer is er om mens EN dier te redden, wat is jullie probleem? Stelletje dierenhaters..
hippo (10-4-2014 om 09:01)
Sommige mensen hebben een steen of rekenmachine op de plaats waar hun hart hoort te zitten.
loes (10-4-2014 om 08:41)
weet je wat meer kost, je afval niet scheiden, hoe meer je van alles in de container gooit en door de wc spoelt hoe meer het ga kosten, omdat de afverwerkingsbedrijf meer werk heeft, en daardoor de heffingen omhoog gaan. julie zijn zo bang voor je centen..om andermans dier,behalve als het om je eigen hachje gaat. kan ik ook wel zeggen de zittingen bij de hap kunnen ook voorkomen worden door beter op te letten.
gossie (10-4-2014 om 08:04)
Liever n poes in mn schoorsteen dan n schoorsteen in mn poes..
willem77 (10-4-2014 om 07:23)
cord--zeeuw & broer. zou willen weten dat als jullie in nood zitten dat de hulp lekker lang weg blijft. jullie zijn echte dierenvrienden. NIET dus. hoop dat die kat weer veilig bij zijn baasje zit.
Cookie-instellingen beheren