Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

AT doet inval na mogelijk lossen schot

Toegevoegd: 13-04-2014, 22.12 uur - Update: 13-04-2014, 23.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam (AT) van de politie heeft zondagavond in Vlissingen een inval gedaan in een portiekwoning nadat mogelijk één of meerdere schoten waren gelost.

De 'schietpartij' vond rond 18.10 uur plaats in de Hogeweg. Er zou een pistoolschot zijn gehoord. De politie nam de melding zeer serieus en zette direct de omgeving af. Er werd direct een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de knal. Voor de politie was er aanleiding om een arrestatieteam ter plekke te laten komen. Halverwege de avond werd bovendien de afzetting verder verruimd.
 
Omstreeks 22.10 uur deed het arrestatieteam een inval in een pand aan de Hogeweg. De politie liet rond 22.15 uur weten dat het bleek te gaan om een lege woning waarin niemand werd aangetroffen. Het arrestatieteam zal zich terugtrekken en er zal nader onderzoek worden gedaan. Volgens een woordvoerder zal de recherche nog nader onderzoek doen maar is er vooralsnog geen wapen aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (17-4-2014 om 14:28)
@the beast, zolang u inhoudelijk van toeten nog blazen weet ga ik daar niet op in. Ik raad u dan ook aan om eens een keer een open dag te bezoeken en de auto goed te bekijken. Uit uw reactie te lezen zit er een hoop opgekropte frustratie en jaloezie jegens de mannen die wél de verkeersregels mogen overtreden.
the beast (16-4-2014 om 17:19)
@ lezer,u vergist zich zeker met de auto van obambam toepasselijk "the beast" genoemd. bepansering is tegenwoordig van kevlar of aramide, en dat weegt bijna niets. panserramen zitten er niet in, volgens mij zijn het gewone auto's, waarschijnlijk in beslag genomen van criminelen, die zich gewoon aan de verkeersregels dienen te houden. maar ga maar opzij voor de dolle knokploeg met race allure's, want zo clever zijn ze niet. trouwens, met een goedkoop productie wagentje zoals evo of impresa en wat sleutelen rij je ze er zo uit. het kabinet heeft n.l. flink bezuinigd op de popo dus ook op hun waggies. dat geld moet naar de bezuinigingen op de zustertjes. gat met gat vullen zeg maar.
weltschmerz (15-4-2014 om 23:27)
De overlast in deze buurt duurt nu al ruim 20 jaar, waarbij er regelmatig sprake is van levensbedreigende situaties. Bewijs van het feit dat de overheid faalt in de uitvoering van haar primaire taak: het bieden van veiligheid aan zijn burgers. De Nederlandse leeuw is verworden tot een papieren tijger die alleen zijn klauwen uitslaat naar de brave belastingbetaler die per ongeluk even over de vrijwel onzichtbare schreef gaat. Ik praat het niet goed, maar het is niet verwonderlijk dat mensen soms het recht in eigen hand nemen.
piet (15-4-2014 om 12:08)
zonde van onze belasting centen blijk dat er niemand thuis was maar al een poosje vast zit goed werk??????
lezer (15-4-2014 om 09:05)
Voor de mensen die zeuren over de auto's van het AT, deze zijn volledig bepantsert en daar heeft de politie speciale contracten voor. De goedkopere auto's zijn motorisch te licht uitgevoerd om het extra gewicht mee te dragen en dan nog goed te rijden. Bovendien worden de auto's ook gebruikt om VIPS te vervoeren (bijv. wereldleiders tijdens nss) en dat doe je niet in een Skoda Octavia. Een AT auto weegt al gauw 3 ton en is een soort rijdende kluis. Een voor ons goedkopere auto zou in dit geval dus duurder uitkomen dan bijv een BMW.
Conclubine (15-4-2014 om 07:23)
Mag ik even concluderen dat er geen enkel bewijs voor helemaal niets is gevonden en als klap op de vuurpijl een "inval" doet waar ook helemaal niets is ? Was het toch niet gewoon een stukje vuurwerk ? Of een fietsband die klapte ?