Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreekster gebeten door politiehond

Toegevoegd: 28-04-2014, 17.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagmorgen een 31-jarige inwoonster van Goes en een 33-jarige vrouw uit Serooskerke aangehouden. Het tweetal werd verdacht van een inbraak in een winkel aan de Kolveniershof in Goes.

Vanmorgen meldde een getuige rond 05.00 uur dat er door twee vrouwen werd ingebroken in een winkel en dat zij weg waren gelopen in de richting Middelburgsestraat. Bij de inbraak was een ruit vernield. Agenten troffen de twee vrouwen aan in de Schengestraat.

De vrouw uit Serooskerke ging er vervolgens rennend vandoor. Uiteindelijk werd zij met behulp van een politiehond aangehouden. Daarbij raakte zij gewond aan haar arm. Een arts heeft haar in het ziekenhuis behandeld.

Na verhoor is het tweetal in vrijheid gesteld. Tegen de oudste van de twee wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij kreeg een boete opgelegd van 210 euro. De aanklacht tegen de jongste is geseponeerd. Zij had geen aandeel in de inbraak. Later bleek dat er flessen sterke drank waren gestolen uit de etalage.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lion (28-4-2014 om 19:27)
wie betaald het ziekenhuis? toch ook wel zei zelf neem ik aan.zou niet meer als normaal zijn
Hennie (28-4-2014 om 18:26)
Twee vrouwen breken in. Er wordt er 1 vrijgelaten want ze heeft er niets mee te maken? Wat voor een verhaal is dit?
Eusebio (28-4-2014 om 18:22)
Mag van harte hopen dat ze flink wat pijn in haar donder heeft gehad !!
un egte zeeuws Vlaaming (28-4-2014 om 18:13)
Geef die hond een schouderklopje
Renata (28-4-2014 om 17:47)
Haha, die hondebeet is beter dan die zielige boete. Hopelijk heeft die loser haar lesje geleerd.
jos (28-4-2014 om 17:36)
Kijk, die politiehond heeft een vette kluif verdiend voor z'n bewezen dienst. Hopelijk is die winkelier zo gul om die te schenken!
Cookie-instellingen beheren