Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij ongeval Sluis

Toegevoegd: 04-06-2014, 14.43 uur - Update: 04-06-2014, 16.27 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Bij Sluis is vanmiddag een man gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een sloot was beland.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.50 uur op de Hogeweg. Omdat de man bekneld zou zitten werd ook de brandweer gealarmeerd. Er werd een deur uit de auto geknipt om zo het slachtoffer te kunnen bevrijden. De ambulancedienst kreeg assistentie van de Rotterdamse traumahelikopter.

De 25-jarige bestuurder uit Sluis is met een ambulance naar het ziekenhuis in Brugge (B) gebracht. De man reed vermoedelijk met een te hoge snelheid richting Sluis en is de macht over het stuur verloren toen hij de berm raakte. Hierna is hij aan de andere kant van de weg in de droge sloot terechtgekomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niets te mekkeren (5-6-2014 om 12:22)
@marcel Jij staat wel heel erg snel klaar met je oordeel,zullen we maar hopen dat bestuurder niet veel mankeert.
hulpverlener (5-6-2014 om 07:30)
Petra, het is niet dom om een heli uit rotterdam te laten komen als de heli uit brugge bezet is. Op het moment dat de pesoon uit het voertuig bevrijd was, was de heli er ook al. De aanvlieg tijd uit rotterdam is ongeveer 20 a 25 min. die tijd hebben hulpverleners ook soms nodig om iemand te bevrijden uit een voertuig.
Tja (4-6-2014 om 21:36)
Misschien is het ook dom om te denken dat de heli uit Brugge een hele dag niks te doen heeft.....
marcel (4-6-2014 om 17:47)
Kijkend naar de afgelopen week zullen we maar zeggen dat deze bestuurder heeeeeeeeeel veel geluk heeft gehad. Ik hoop dat ie er lering uit haalt.
Petra (4-6-2014 om 16:15)
Is het niet dom om een heli uit Rotterdam te laten komen als Brugge aan de achterdeur is.
fietser (4-6-2014 om 16:06)
wat bezield de automobilist toch............gelukkig brengt ie het er nog aardig goed vanaf. Verwondingen ernstig of valt het wel mee. Slippen door de regen of gewoon met andere dingen bezig dan autorijden. Beterschap!!
Cookie-instellingen beheren