Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een 52-jarige wielrenster is zondagmorgen in Hoedekenskerke zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto. Voor haar leven wordt gevreesd.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de Waanweg. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw reed in een groep van acht wielrenners welke richting 's-Gravenpolder reden. In een flauwe bocht komt er een personenauto de groep tegemoet.

Er wordt massaal geremd waardoor de vrouw met haar fiets tegen de auto aanvalt en ernstig gewond raakt. Zij is met spoed door een ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De autobestuurder, een 21-jarige man uit de gemeente Goes, is aangehouden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (6-7-2014 om 16:12)
Wielrenners rijden met 4 op een rij? Wat denk je van die scholieren e.d. Deze doen exact hetzelfde. Daarnaast vallen jullie over de snelheid. Ik heb tegenwoordig vaker een bijna aanrijding met bejaarden die op zo'n elektrische fiets rijden. Zo kan ik nog veel meer voorbeelden opnoemen. Toon gewoon een beetje respect voor deze vrouw en haar naasten.
aa (6-7-2014 om 16:11)
erg voor die vrouw ...maar vind het wel jammer voor de bestuurder die kan er niets aan doen doordat er zo n kudde aan komt ...wielrenners wekken veel iritatie op in het verkeer ....en dan zijn ze nog volwassen ook ...daarom sterkte voor de auto mobilist
Mike (6-7-2014 om 15:49)
Laat de politie eerst maar hun onderzoek afronden in plaats van gelijk de wielrenster de schuld te geven lekker makkelijk om de wielrenners gelijk de schuld te geven. Sterkte voor alle betrokkenen
ikke (6-7-2014 om 15:46)
veel sterkte voor de fietser en de bestuurder enz maar, die golf staat denk ik op plaats van aanrijding ? staat wel een flink stuk in de berm sorry maar ik kan vele reacties hier over wielrenners goed begrijpen ook ik heb vaak recht opstaande nekharen hierdoor omdat ze vaak denken dat hun het alleen-recht over het complete asfalt hebben.
marja (6-7-2014 om 15:40)
mnsen een ongeluk kan altijd gebeuren hoe je het ook went of keerd en of dat nu een wielrnener is en motorrijder of wt adan ook het gebeurd en oordeel nooit wie of wat want het kan iedereen overkomen dat hj of zij een ongeluk veroorzaakt zonder opzet het is al vreselijkgenoeg dt deze vrouw vech tvoor haar leven en voor haar familie moeten dit vrelijke berichten zijn onwetend of zij het zal halen is een ramp...ook voor de autbestuurder is dit vreselik want je vrgeet hetje leven nooit meer blijft jeatijd bij je heel je leven...sterkte voor mevrouw en haar rfamilie gewenst
Eddie Bogaert (6-7-2014 om 15:37)
Wat een smerig schandalige reacties. Normaal maak ik van deze groep deel uit, maar deze morgen kon ik niet. Vanwege het negatieve imago doen we ons uiterste best om ons goed te gedragen. Ja, we bellen en danken zelfs als mensen voor ons aan de kant willen gaan. Nu ligt er een vrouw zwaar gewond voor haar leven te vechten en veroordelen jullie haar schaamteloos. Vreselijk. Jullie weten niet wat je doen! Bah!
Cookie-instellingen beheren