Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een 52-jarige wielrenster is zondagmorgen in Hoedekenskerke zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto. Voor haar leven wordt gevreesd.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de Waanweg. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw reed in een groep van acht wielrenners welke richting 's-Gravenpolder reden. In een flauwe bocht komt er een personenauto de groep tegemoet.

Er wordt massaal geremd waardoor de vrouw met haar fiets tegen de auto aanvalt en ernstig gewond raakt. Zij is met spoed door een ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De autobestuurder, een 21-jarige man uit de gemeente Goes, is aangehouden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (6-7-2014 om 16:48)
Sterkte aan de vrouw en groep wielrenners. Is het gevaarlijke aan een flauwe bocht, is altijd oppassen vanwege slecht overzicht van beide kanten.
Monique (6-7-2014 om 16:40)
Jammer dat er hier gelijk wordt geoordeeld. Er zijn idd groepen wielrenners die de hele weg denken nodig te hebben. Maar wie zegt dat, dat hier ook zo was? Sommige automobilisten hebben niet het geduld tot een fietser/wielrenner of evt. voetganger aan de kant gaat. Dat dit dan kan gebeuren ligt dan niet aan de fietser of wandelaar maar aan de ongeduldige automobilist. Sterkte aan de wielrenster en degene die er bij betrokken zijn.
isaac (6-7-2014 om 16:34)
Wat een oordelen allemaal.jullie geven echt nergens om. Hebben geen hart maar een steen. Weten het allemaal beter. Sterkte voor de slachtoffers..
Renata (6-7-2014 om 16:26)
Ik ben dus niet de enige die deze ervaringen heeft met wielrenners, dat blijkt wel uit nagenoeg allemaal dezelfde reakties. Waarom gedragen ze zich toch alsof de hele weg van hun is. Een rem hebben ze er blijjkbaar ook niet er op zitten. Neemt niet weg dat het triest is als iemand op deze manier zijn leven zou verliezen. Hoop dat het niet gebeurt in dit geval. Maar alle andere wielrenners: trek je hier toch lering uit.
Anoniem (6-7-2014 om 16:25)
Ik ga geen oordeel geven want ik ben er niet bij geweest Maar ik vind wel dat de politie of de overheid hier eens wat aan moet doen Want die grote brullen om aan de kant te gaan is niet normaal Als onze bel niet doen kun je een boete krijgen en zij mogen zonder en gewoon zo door gaan
Adrian Irvine (6-7-2014 om 16:13)
Veel sterkte aan de familie en medefietsers. Ik snap echte niet dat zonder alle feiten te weten mensen geef gelijk en beoordeling; Kan wij met z,n allen eerste politie onderzoek afwachten, rapport lezen en dan pas beoordelen.
Cookie-instellingen beheren