Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een 52-jarige wielrenster is zondagmorgen in Hoedekenskerke zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto. Voor haar leven wordt gevreesd.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de Waanweg. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw reed in een groep van acht wielrenners welke richting 's-Gravenpolder reden. In een flauwe bocht komt er een personenauto de groep tegemoet.

Er wordt massaal geremd waardoor de vrouw met haar fiets tegen de auto aanvalt en ernstig gewond raakt. Zij is met spoed door een ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De autobestuurder, een 21-jarige man uit de gemeente Goes, is aangehouden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flip (6-7-2014 om 15:23)
@Jb, Insinueer je nu dat je ze dan maar omver moet rijden? Ik hoop van niet, anders is het beter geen auto te rijden.
wout (6-7-2014 om 15:20)
Toch goed om te zien dat er zo veel getuigen waren die precies weten wat er is gebeurd. Hier vecht iemand voor haar leven. Of dat nu een wielrenner, wielrenster of wat ook was. Heel veel sterkte aan alle betrokkenen.
a (6-7-2014 om 15:19)
r2 voor je reageert eerst even lezen wat er staat het gaat hier om een vrouw maar als ik zo de golf bekijk kan die ook niet verder uit de kant heel veel sterkte voor slachtoffer familie en bestuurder
s (6-7-2014 om 14:32)
of jullie reageren gewoon een keer normaal en niet altijd gelijk oordelen, dit is vreselijk voor de man en zijn familie/vrienden!!
Hoedekenskerke (6-7-2014 om 14:09)
Zal IND niet de laatste zijn als je weet wat er soms voorbijkomt stuiven voor groep.denk maar niet dat ze vaart minderen of aan de kant gaan. Ze hebben geluk dat er geen vrachtwagen doorkwam de waanweg is door bebossing toch al onoverzichtelijk maar ook langs de zeedijk is het oppassen met deze fietsers.... En te bedenken dat onlangs nog een dodelijk slachtoffer was op de waanweg :( in een eenzijdig ongeval
Bep (6-7-2014 om 14:09)
Idd gaan niet aan de kant , dan gillen als ze eraan komen en dat je op zij moet gaan . Of dat de gehele weg van hun is en ze rijden als gekken. Als je er wat van zegt reageren ze nog verbolgen ook. De politie moet er veel harder tegen optreden want in feite rijden deze figuren veel te hard en ook nu zie je weer dat ze dat niet kunnen .Maar ze gedragen zich wel als professionele wielrenner. Jammer voor ze dat ze deze mentaliteit hebben, want het is al weer het zoveelste ongeluk met een wielrenner.
Cookie-instellingen beheren