Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig verkeersongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 15-07-2014, 13.21 uur - Update: 15-07-2014, 19.41 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam tussen Bruinisse en Sint Philipsland is dinsdagmiddag een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Hierbij zijn minstens twee gewonden gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 13.10 uur plaats. Drie brandweerwagens, ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Twee personenauto's raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam hierbij op zijn kop terecht. De andere auto belandde naast de weg in een greppel.

De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek verricht. De weg was lange tijd dicht en het verkeer werd omgeleid via een parallelweg. Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffers is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-7-2014 om 23:39)
Linksvoor en linksvoor schade. Tja Zeeland wordt echt veel veiliger op de weg met al die extra veilige vekeersmaatregelen. Gewoon weer een gevalletje niet goed opletten. Hoop dat de bestuurders niet te ernstig gewond zijn. Maar nu, wat gaat de overheid straks doen? Want tja ze zijn al doorgeslagen met verkeersveiligheid en in dit geval moeten ze straks toch echt nog een werkgroep samenstellen hoe ze slaapverwekkende verkeersmaatregelen moeten voorkomen. Want dit is duidelijk gevalletje inslapen wat ik kan begrijpen. Mensen met alle respect, dit kan iedereen overkomen. Die mensen zijn zich rot geschrokken. Niemand doet dit met opzet. Die verkeersmaatregelen zijn slaapverwekkend geworden!!!!!!
Michelle (15-7-2014 om 19:30)
Een van de twee zal toch gepasseerd hebben op het moment dat dit niet mogelijk was!