Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 1.200 wietplanten in Zaamslag

Toegevoegd: 18-07-2014, 11.52 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie heeft de afgelopen dagen in Zaamslag twee hennepkwekerijen opgerold. In de kwekerijen stonden samen bijna 1.200 wietplanten.

Donderdag werd de eerste plantage ontdekt. Dat gebeurde in een woning aan het Plein. In het huis stonden volgens de politie 750 hennepplanten. De hennep stond in een garage en een andere ruimte van de woning. De stroom bleek op illegale wijze te zijn afgestapt. Een monteur van het energiebedrijf heeft de elektriciteitsmeter ontkoppeld en meegenomen.

Vandaag werd een in werking zijnde kwekerij ontmanteld aan de Heer Janstraat. In twee ruimtes van de woning stonden in totaal 441 planten te groeien. Ook hier was sprake van diefstal van stroom. De planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (18-7-2014 om 21:33)
De staat zorgt er voor dat de wietplantages blijven komen. Zolang de verkoop van wiet normaal is, maar teelt, transport en levering aan de koffieshop illegaal is. Of je laat alles toe of niets. Gewoon de teelt en transport ook gedogen. Dan ben je van de criminaliteit af. Maar ja de staat is niet normaal bezig zo.
Zeeuws meisje (18-7-2014 om 21:14)
Oja en werken voor je geld is ook een manier om aan geld te komen, in plaats van een uitkering te trekken . Nou dubbel zo hard straffen uitkeringsfraude! Ach moet je maar niet aan die praktijken beginnen.
zeeuws meisje (18-7-2014 om 21:12)
T zat inderdaad niet goed en veilig in mekaar. Had ieder moment kortsluiting kunnen ontstaan. Er wonen wel mensen met kleine kinderen naast! Ook gewone werkende burgers die zulke dingen niet doen. Politie tilt er zwaar aan deze onveilig gecreƫerde situatie! Gevolg hij wordt zijn huis uit geflikkerd en mag geen woning meer terug gaan huren bij woongoed. Ach kartonnen doos met een lichtje er bij van zijn plantage. Zogenaamd wist bewoner niks af van deze actie en was het een idee van zijn dochter en schoonzoon. Hij was van de week nog thuis geweest maar had niks gezien???
wim (18-7-2014 om 18:37)
bikkelhard aan pakken deze crimienelen
kabouter kwebbel (18-7-2014 om 18:36)
@vlissinger, wat is dat nu weer voor een rare reactie, je zal er naast wonen en de boel zal in de fik vliegen lekker hoor
Vlissinger (18-7-2014 om 15:04)
En weer iemand z'n zuur verdiende centjes vernield! proficiat.
Cookie-instellingen beheren