Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

'20.000 euro drugsgeld naar staatskas'

Toegevoegd: 01-08-2014, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het geld dat de 22-jarige J. S. uit Vlissingen met zijn handel in cocaïne heeft verdiend - volgens het Openbaar Ministerie een dikke twintigduizend euro - moet in de staatskas vloeien. Dat vindt het Openbaar Ministerie.

De ontnemingzaak tegen S. diende donderdag voor de rechtbank in Middelburg. S. werd voor zijn cocaïnehandel in augustus 2012 veroordeeld tot een jaar cel. Tijdens een controle constateerde de politie dat de auto waarin hij reed niet was verzekerd en hij 78 gram cocaïne bij zich had. De cocaïne zat in een jas waarvan S., zei dat die niet van hem was.

Overigens werd S. opnieuw voor een drugsdelict veroordeeld in maart van dit jaar. Toen kreeg hij negen maanden cel opgelegd omdat hij in het bezit was geweest van veertig gram cocaïne. De cocaïne had hij in zijn onderbroek verstopt met als argument: "dan kan ik het niet verliezen".

Uitspraak 14 augustus


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Draaideur Crimineel (2-8-2014 om 14:16)
Overigens werd S. opnieuw voor een drugsdelict veroordeeld in maart van dit jaar. Toen kreeg hij negen maanden cel opgelegd. En dan nu weer vrij en in de fout ?
Profiteren van (2-8-2014 om 07:45)
DE overheid heeft geld nodig en het maakt ze blijkbaar niet meer uit waar het vandaan kwam. Tenslotte doen ze bijna niets aan bestrijding ter voorkoming,maar wel graag de winst inpikken achteraf. Voor mij een onfrisse bedoeling. Maar ja, nederlanders waren altijd al drugdealers.
jwtzeluf (2-8-2014 om 02:04)
Perfect en nu al die andere nog opakken lopen er teveel van rond
Zeeuw (1-8-2014 om 18:32)
Prachtig. Kleed ze maar uit, ze brengen een ander in de vernieling.
Cookie-instellingen beheren