Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 234 km

Meisje van springkussen gevallen Kloetinge

Toegevoegd: 22-08-2014, 14.29 uur
Het incident op de Manneeweg in Kloetinge.
Het incident op de Manneeweg in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag uitgerukt na een melding dat er een meisje van een springkussen was gevallen.

Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit naar het voorval op de Manneeweg in Kloetinge. Na aankomst van de ambulance bleek alles mee te vallen. De helikopter werd daarom afgebeld.

Het gevallen meisje is nagekeken door de medewerkers van de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (22-8-2014 om 16:29)
Standaard procedure is tegenwoordig dat wij als ehbo er moeten melden dat het om een kind gaat. Een kind is zeer kwetsbaar. Er komt dan altijd een trauma helikopter me MET een kinderarts. Die kan alleen bepalen welke verdere zorg nodig is. In de ambulances hebben ze ook geen apparatuur voor specifieke kinderletsels. Een kind kan je niet beademen met apparatuur voor volwassenen bv.. En soms moet een kind gelijk naar Sofia kinderziekenhuis. Het kan soms meevallen maar als een kind een letsel op loopt kan zij er de hele leven last van hebben. k praat uit ervaring vanuit het Rode Kruis en ben dus zeker op de hoogte van eerste hulp
leon (22-8-2014 om 15:45)
Meisje van springkussen gevallen , natuurlijk moet men zo'n melding heel serieus nemen , maar twee Ambulances, een traumateam met de helikopter , de nodige politie natuurlijk, je zou als kind er een trauma van overhouden, zijn onze verpleegkundige nou niet in staat de zaak op z'n waarde te schatten ik neem toch aan van wel. Natuurlijk kan iemand in gevaar zijn maar gelukkig valt het ook dikwijls mee.
Cookie-instellingen beheren