Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist ongeval A58 was onder invloed

Toegevoegd: 23-08-2014, 12.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De bestuurder van de auto die gisteravond betrokken was bij een eenzijdig ongeval op de A58 had gedronken. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond rond 23,30 uur plaats ter hoogte van Heinkenszand. De 34-jarige man raakte van de weg, reed een talud af en kwam in de sloot tot stilstand. De brandweer heeft de man uit de auto gehaald. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een blaastest wees uit dat de man bijna vier keer zoveel gedronken had als toegestaan. Het rijbewijs is daarom ook ingevorderd.

Zie ook:
- Gewonde bij eenzijdig ongeval A58


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lies (23-8-2014 om 21:40)
Gelukkig zijn er geen meerdere slachtoffers gevallen. Ben het echt met jullie eens maar je weet nooit wat de onderliggende reden is. De persoon kan doodongelukkig zijn geweest. Geen goede reden maar probeer hoe moeilijk dan ook verder te kijken. nogmaals het valt niet goed te praten
andre (23-8-2014 om 21:18)
Sterkte voor de bestuurder.......
Rick (23-8-2014 om 15:17)
Schandelijk dat voor zulke drinkebroers duur personeel en materieel ingezet moet worden om ze uit de shit te helpen. Zo'n aso zou een gepeperde rekening thuis moeten krijgen; hij heeft het tenslotte aan deze hulpverleners te danken dat hij het overleefd heeft. Plus een paar jaar "bak" voor het in de waagschaal stellen van de levens van andere weggebruikers Oneerlijk dat wij als maatschappij hiervoor op moeten draaien, terwijl wij als medeweggebruiker levensgrote risico´s lopen met zulke ongeleide projectielen op de weg!! Bij onderbezetting van de hulpdiensten dienen deze lieden eveneens onder aan de prioriteitenlijst te staan voor hulpverlening!! Dus eerst de oproepen beantwoorden voor mensen waarvoor hulp echt nodig is!
G (23-8-2014 om 14:28)
Eigen schuld dikke bult, had hij maar niet moeten zuipen. Verhaal de kosten van de brandweer en de ambulance maar op hem.
Hans (23-8-2014 om 13:59)
Mooi zo! En hopelijk heeft de bestuurder nog een tijd lang flinke pijn in z'n donder.
zeeuw (23-8-2014 om 13:34)
eigenschuld dikkebult heb er geen medeleide mee