Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode brand Vlissingen is bewoonster

Toegevoegd: 10-09-2014, 14.28 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De persoon die gisteren om het leven kwam bij de grote brand in Vlissingen is de 45-jarige bewoonster van het pand. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De brand brak rond 07.50 uur uit. Volgens de politie was er sprake van een explosie en was de brand al snel uitslaand. De brandweer trof tijdens het blussen een stoffelijk overschot aan. Dat blijkt nu van de bewoonster te zijn.

Geëvacueerde omwonenden konden, mede vanwege mogelijk instortingsgevaar, niet direct terug naar hun woningen. Zij werden daarom opgevangen in een nabij gelegen hotel. Ook gisteravond kon nog niet iedereen terug naar zijn woning. "Indien een woning niet meer bewoonbaar is, zal l'escaut vervangende woonruimte zoeken", aldus de gemeente dinsdagavond.

De precieze toedracht van de brand is nog niet duidelijk.


Zie ook:
Omwonenden niet allemaal naar huis (09-09-2014)
Onderzoek brand, slachtoffer geborgen (09-09-2014)
Dode bij grote brand Vlissingen (09-09-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guus (11-9-2014 om 07:11)
Hallo allen Het is triest dat dit is gebeurt maar wil dit toch even kwijt want zelf heb ik bij mijn zoon zijn huis in de badhuisstraat een lekkende gaskraan ontdekt bij het plaatsen van het fornuis, dus een ieder, wees alert!
Michelle (10-9-2014 om 19:16)
In de PZC van vandaag wordt uitgebreid verslag gedaan wie deze vrouw was en hoe ze leefde! Me dunkt nogal duidelijk!Blijft overeind dat dit triest is.
verschrikkelijk (10-9-2014 om 18:03)
wat vreselijk als je zo aan je einde komt!! heel erg veel sterkte aan de nabestaanden toegewenst
t is vreselijk.. (10-9-2014 om 15:49)
Wat erg! Ik dacht dat het een vrouw van 80 betrof, natuurlijk is dat op zich niet minder erg, maar je hebt dan een redelijk lang leven achter de rug.... Vreselijk, dat je zo lekker in je bed ligt en opeens ontploft je huis en je komt om in de vlammen... Beangstigende gedachte ook: het kan iederéén zomaar gebeuren.... Heel veel sterkte aan haar familie en vrienden.
Cookie-instellingen beheren