Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 85 km

Dronken bestuurder zonder rijbewijs

Toegevoegd: 20-09-2014, 21.37 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zaterdagochtend vroeg is op de Minister Lelystraat in Vlissingen een jongeman aangehouden omdat hij probeerde aan een controle te ontsnappen. Hij had teveel alcohol gedronken en had geen rijbewijs.

Agenten zagen rond 04.00 uur een auto over de Koudekerkseweg rijden. Deze auto trok de aandacht vanwege het afwijkende rijgedrag en daarom wilden de agenten een controle uitvoeren. Toen de bestuurder dat in de gaten kreeg, reed hij met hoge snelheid weg in de richting van de President Rooseveltlaan. Hierbij slingerde de auto hevig en reed ook op de verkeerde weghelft. Op de kruising van de Koudekerkseweg en de President Rooseveltlaan raakte de auto een stoeprand. De bestuurder negeerde voortdurend de stoptekens die de agenten gaven. Hierna reed de auto met hoge snelheden, om tot slot via de Salvador Dalistraat de Minister Lelystraat in te rijden. Daar zette de bestuurder de auto schuin op het trottoir waarna hij naar de voordeur van een woning rende. Een agent wist hem in te halen en aan te houden.

De 17-jarige bestuurder uit Vlissingen werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Vlissingen gebracht. Tijdens een uitgebreide ademanalyse blies de jongeman 420 Ug/l. Onderzoek aan de auto leerde dat deze niet geschikt was om te rijden. Daarom is besloten om de auto voor een herkeuring aan te melden bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E.P.H.C.D. (21-9-2014 om 06:25)
Dag roze felbegeerde pasje, jou zal ik nooit of te nimmer kunnen omhelzen...........hopelijk
Cookie-instellingen beheren