Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 56 km

Veel schade door bedrijfsbrand Goes

Toegevoegd: 28-09-2014, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een brand in een bedrijfsverzamelgebouw in Goes heeft zondagochtend behoorlijk wat schade aangericht. Het pand waar de brand uitbrak liep flink wat brand- en rookschade op. Zeven andere panden hebben rookschade.

De brand woedde aan de Columbusweg en werd rond 09.30 uur door een passant opgemerkt. Toen de brandweer ter plekke kwam werd er opgeschaald naar middelbrand. De rook bleek zich verspreid te hebben over de verschillende units en het was niet direct duidelijk of de brand zich ook had uitgebreid. Vanwege de aanwezigheid van schoonmaakmiddelen werd voor de zekerheid ook een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) ter plekke gevraagd.

In het pand waar de brand uitbrak was een schoonmaakbedrijf gevestigd. In de loods stond ook een caravan. Deze ging in vlammen op. Nadat de caravan was afgeblust is het pand nog gecontroleerd op andere vuurhaarden. Ook zijn alle betrokken panden door de brandweer geventileerd.

Een medewerker van Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen met het afhandelen van de schade. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er raakte volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karin (28-9-2014 om 13:30)
Sterkte hopelijk heeft de buick het wel overleeft.
Cookie-instellingen beheren