Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijkant bij ongeluk 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 05-10-2014, 07.27 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEERENHOEK - Vanmorgen vroeg heeft een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden bij 's-Heerenhoek. Een personenauto kwam hierbij op zijn kant terecht.

Het ongeluk gebeurde rond 06.00 uur op de 's-Heerenhoeksedijk vlak voor de ingang van het dorp. De auto kwam vermoedelijk in botsing met de rotonde. Hierna kwam de auto op zijn kant terecht.

De brandweer kwam ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren. Over de verwondingen van de bestuurder is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de bestuurder (5-10-2014 om 19:55)
Ik snap dat mensen soms asociaal rijden, maar ik kan met hand op mijn hart zeggen dat ik niet te hard reed. Ik reed ergens tussen de 40 en 45 want ik was er niet bekend. Ik moest er een collega oppikken en de vooraf geplande route via de Stoofweg was afgesloten waardoor ik moest omrijden. Op het bewuste moment keek ik net even op de navigatie om te zien welke zijstraat ik vanaf die kant moest nemen en toen ik weer vooruit keek was de rotonde ineens daar. Misschien niet goed gekeken, maar door de roestbruine kleur was hij ondanks de witte pijlen van een afstandje slecht zichtbaar in het donker. Het zou dan misschien ook beter zijn om het hele geval wit te maken.
bewoner (5-10-2014 om 19:03)
niks idiote rotonde maar er zijn bestuurders die proberen zo hoog mogelijk (als bij een stuntteam) te komen en op 2 wielen door te rijden eindelijk ging dit eens mis. eigen schuld
een gast (5-10-2014 om 17:47)
als ik de rotonde zie dan is het niet wat jij zegt jan maar dan ligt het gewoon aan de bestuurder misschien reed hij wel te hard dus dan is het ook niet levens gevaarlijk. gewoon niet zo hard door een rotonde rijden.
bertus (5-10-2014 om 17:19)
@jan, klopt, maar er wordt ook zeer regelmatig idioot gereden. Ik sta er van te kijken dat dit soort ongelukken niet vaker gebeuren. Sterkte voor het slachtoffer.
de bestuurder (5-10-2014 om 15:00)
Als bestuurder kan ik meedelen dat de verwondingen meevallen. Wat last van de rug en mogelijk een scheurtje in een wervel, maar verder alleen wat schrammen op mijn handen. En inderdaad die rotonde is een onding!
Matthijs (5-10-2014 om 14:46)
Met dat soort 'rotondes' als lanceerinrichting, die vervolgens nog erg slecht verlicht zijn ook, wordt er gewoon gevraagd om ongelukken. Maar ja.. Ze zijn tegenwoordig zo rotonde geil dat rotondes voor veiligheid gaan...
Cookie-instellingen beheren