Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse jeugdbrandweer eindigt als eerste

Toegevoegd: 09-04-2006, 18.53 uur
Door: Dorinda Bos [Stadsgewestelijke brandweer]

HEEZE-LEENDE - De aspiranten ploeg van Jeugdbrandweer Middelburg heeft afgelopen zaterdag in Heeze-Leende de eerste plaats behaald bij de lage druk wedstrijden voor de jeugdbrandweer.

De opdracht bestond uit het blussen van een binnenbrand die ontstaan was in een hobbyclub. Een inbreker had brand gesticht in de werkplaats. De ploeg moest de brandhaard lokaliseren, samenwerken met de politie en de brand verantwoord blussen.

Naast het technische gedeelte werd er ook gelet op de samenwerking van de ploegleden en hoe de leden het vuur bestreden. Door deze plaatsing zullen ze in juni gaan strijden in de finale die op Texel gehouden wordt.

De aspiranten van Goes behaalden de twee plaats bij het onderdeel hoge druk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750