Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agente mishandeld na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2014, 11.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens het aanhouden van een 27-jarige beschonken bestuurder uit Oost-Souburg is vannacht in Vlissingen een agente mishandeld. Een andere agent werd bedreigd. Uiteindelijk werden er drie arrestaties verricht.

De arrestaties volgden op een melding van een eenzijdig ongeluk rond 05.55 uur vannacht op de Bossenburghweg. 
Een auto zou daar een rotonde opgereden zijn. Toen de dienders bij de wagen aankwamen, bleek deze echter verlaten.

Kort daarna kwam er een personenauto aanrijden. Vanaf de achterbank van die auto stapte een man uit die later de eigenaar van het voertuig op de rotonde bleek te zijn. De agenten vertrouwden de zaak niet en deelde de man mee dat hij verdacht werd van rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. Een blaastest wees uit dat de verdachte inderdaad onder invloed was. Daarop is de man aangehouden en achterin een politieauto gezet.


Na de aanhouding kwamen er drie mannen en een vrouw richting de twee agenten gerend. Allemaal wild gebarend en schreeuwend richting de dienders. Een aantal van hen begon tegen de politieauto aan te slaan. Ook bedreigden ze de agenten en kreeg een agente van een van de mannen een vuistslag op haar lichaam. Van een andere man kreeg ze een duw. De vrouw probeerde ondertussen de 27-jarige verdachte uit het dienstvoertuig te halen.

Uiteindelijk lukte het de agenten om het viertal terug te dringen. Vervolgens gingen ze er vandoor. Inmiddels waren er ook andere politie-eenheden ter plaatse gekomen. Ze wisten twee verdachten in te rekenen, waarbij de 33-jarige man zich hevig verzette. De andere twee wisten te ontkomen. De mannen zijn vastgezet in verband met verder onderzoek. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Asso,s (12-10-2014 om 16:06)
Gewoon asso gedrag hebben vroeger van Mammie en Pappie geen opvoeding gekregen. Tis te hopen dat deze personen geen nageslacht op de wereld zetten want dan worden het ook kleine Crimineeltjes.
johan (12-10-2014 om 15:37)
Goh wat hebben we allemaal weer meningen. Jullie waren allemaal ter plaatse? Realiseer je dat dit een eenzijdige verslaglegging is door de media op verzoek van de politie. Een rechter kijkt naar feiten en wil het hele verhaal horen.
ik (12-10-2014 om 15:27)
Jammer dat er altijd n onderzoek komt naar de politie als men iets tegen een dader gebruikt, want wat mij betreft mag er harder opgetreden worden tegenover dit soort raddraaiers, en nu maar te hopen dat ze n gevangenisstraf en strafbled krijgen ipv een taakstraf, dan leren ze dr misschien iets van. RESPECT is weer ver te zoeken.
piet (12-10-2014 om 15:21)
Flinke vent om een agente te slaan. Die betreffende politiemensen hadden daar paraat moeten staan met de lange wapenstok, wat een tuig bah.
zeeuw (12-10-2014 om 14:33)
er is maar een manier om die lui te pakken , gewoon neer knuppelen en anders niet
SlowRider (12-10-2014 om 14:30)
Als de daders hadden geweten dat de politie gewoon met scherp zou schieten waren ze gewoon braaf geweest en was er nog enig respect voor de agent geweest. Ik walg echt van dit soort mensen, ze zouden verplicht levenslang moeten krijgen! Uitschot van de maatschappij is het!
Cookie-instellingen beheren