Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij uitslaande brand

Toegevoegd: 23-10-2014, 22.18 uur - Update: 23-10-2014, 23.26 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - In buurtschap Kwakkel bij Zaamslag heeft donderdagavond een uitslaande brand gewoed. Er is één persoon gewond geraakt.

De brand brak rond 21.40 uur uit op de zolder van een dijkwoning aan de Kwakkel. Eén persoon heeft rook ingeademd en wordt onderzocht door ambulancepersoneel. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brand was korte tijd uitslaand uit het dak. De brandweer heeft de brand geblust en was de brand rond 22.20 uur meester. De brand heeft forse schade veroorzaakt op de zolder en aan het dak. Stichting Salvage is ter plekke gevraagd om te helpen bij het afhandelen van de schade. 

Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ingezet. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland zijn er zo'n 15 brandweerlieden ter plekke geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Haantje (24-10-2014 om 21:33)
ja die brandweerwagens waren er echt super snel
Cookie-instellingen beheren