Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer toch niet overleden

Toegevoegd: 04-11-2014, 12.20 uur - Update: 04-11-2014, 15.29 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - De 25-jarige Middelburger die gisteren zwaargewond raakte bij een ongeval op de N290 tussen Hulst en Terhole is toch niet aan zijn verwondingen bezweken. De politie meldde vanochtend rond 11.30 uur dat de man in het ziekenhuis was overleden, maar rond 15.30 uur werd dat bericht gerectificeerd. De man zou in kritieke toestand verkeren.

Het slachtoffer botste rond 16.55 uur met zijn auto op een tegemoetkomende vrachtwagen met oplegger. De automobilist kwam met zijn personenauto uit de richting van Hulst. Na het nemen van de rotonde bij de Hontenissestraat raakte hij met zijn auto in de slip. Daar botste hij tegen een vrachtwagen.

De personenauto werd vol in de flank geraakt. Meerdere ambulances en brandweerwagens rukten uit om hulp te verlenen. Ook kwam de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke. De man werd bevrijd en met zwaar letsel per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. De man ligt daar in kritieke toestand.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Zie ook:
- Automobilist ernstig gewond bij Terhole (03-11-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (4-11-2014 om 12:41)
heel veel sterkte aan de betrokken chauffeur en familie en bekenden van deze jongeman.
Cookie-instellingen beheren