Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vervelend duo bij supermarkt opgepakt

Toegevoegd: 09-11-2014, 14.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Twee mannen die weigerden een supermarkt aan de Paauwenburgweg in Vlissingen te verlaten zijn door de politie aangehouden. Het tweetal wilde zich ook niet legitimeren en verzetten zich bij hun aanhouding.

De politie kreeg zaterdag rond 15.35 uur de melding van het voorval. Toen ze bij de winkel aankwamen stonden de mannen buiten. Ze weigerden zich te legitimeren waarop de agenten de verdachten aan wilden houden. Het tweetal probeerde zich daarbij los te rukken maar kon met behulp een toevallig passerende politieagent in burger alsnog worden aangehouden.

Op het politiebureau bleek dat een van de verdachten, een 20-jarige man uit Spijkenisse nog een geldboete had open staan en gesignaleerd stond in het politiesysteem op verdenking van een mishandeling. Daarop is de man vastgezet. De andere verdachte, een 19-jarige man uit Hellevoetsluis is na verhoor met een proces-verbaal naar huis gestuurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-11-2014 om 20:00)
Wat moeten die twee uit Spijkenisse en Hellevoetsluis nu op zondagmiddag in Vlissingen? Vind dat maar verdacht !! En dan ook nog rond hangen bij een supermarkt.... hadden ze ander snode plannen?
R (9-11-2014 om 18:38)
Tuig
Cookie-instellingen beheren