Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurster veroorzaakt botsing

Toegevoegd: 15-11-2014, 19.36 uur
Door: Rolf de Feijter

KOEWACHT - Vrijdagavond is het rijbewijs afgenomen van een 35-jarige vrouw uit Stekene (B). De vrouw had te diep in het glaasje gekeken en was in de Henry Dunantstraat in Koewacht met haar voertuig tegen een geparkeerde auto aangereden.

Omwonenden zagen het gebeuren en belden de politie. Omdat de vrouw duidelijk dronken was hebben agenten haar meegenomen naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat zij meer dan 4,5 keer het toegestane alcoholpercentage had genuttigd. Ze blies een waarde van 1020 Ug/l.

De vrouw moest vervolgens haar rijbewijs inleveren en mocht met een proces verbaal op zak weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-11-2014 om 19:37)
Dat is echt te diep in glaasje gekeken dat is ook gebleken als je een stil staande auto die geparkeerd stond der tegen rijd zou dit de eerste keer van die mevrouw zijn van glaasje op en toch rijden,wie gaat dit betalen.?
Kees (16-11-2014 om 11:07)
Lieve Sinterklaas, Wilt u alstublieft deze keer iets nemen in plaats van geven? Het rijbewijs van deze mevrouw!? Bedankt hoor Sint. De groeten van Kees.
Rien (15-11-2014 om 21:24)
Dat is echt straalbezopen dus.
Cookie-instellingen beheren