Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 145 km

Ongeval tussen auto en vrachtwagen op Nieuwlandseweg

Toegevoegd: 11-04-2006, 18.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de Nieuwlandseweg in Nieuw- en Sint Joosland heeft vandaag enige tijd een man bekneld gezeten als gevolg van een zware aanrijding.

Omstreeks half drie  kwamen ter hoogte van de ventweg een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De bestuurder van de personenauto raakte bekneld te zitten. De brandweer heeft het slachtoffer kunnen bevrijden door een deur uit de auto te knippen.

De man heeft vermoedelijk een sleutelbeen gebroken en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft zowel de vrachtwagen als de personenauto geborgen. Tijdens de hulpverlening was de Nieuwlandseweg geruime tijd volledig afgesloten.

Bij de hulpverlening werd de tankautospuit 4530 ingezet. Deze werd bemand door de dagdienst/beroepsploeg van de Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen-Middelburg. Voor de medische hulp werden de ambulance 19103 (Goes) en 19126 (Middelburg) ingezet.

Enige tijd was er sprake van dat de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 ter plaatse zou komen, maar toen de hulpverleners ter plaatse kwamen bleek dat inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) niet nodig was. Zodoende werd de helikopter weer gecancelled.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren