Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 47 km

Man opgepakt voor diefstal kratten

Toegevoegd: 22-11-2014, 15.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Zaterdagmorgen vroeg is op de Eendrachtsweg in Tholen een man aangehouden, omdat hij vermoedelijk betrokken was bij een diefstal aan de Energieweg.

Rond 02.15 uur ontdekten enkele getuigen dat bij een bedrijf aan de Energieweg door enkele daders kratten werden gestolen. Na de ontdekking vluchten de daders te voet en met een bedrijfsauto weg. Tijdens de vlucht verloor de auto nog enkele kratten. In de omgeving werd door agenten naar de daders gezocht.

Rond 04.00 uur zagen zij op de Eendrachtsweg een verdachte jongeman lopen. De 19-jarige Dordtenaar werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. Zaterdagmiddag kreeg hij te horen dat hij langer moet blijven.

De eigenaar van de kratten heeft aangifte gedaan. De daders hebben bijna 600 kratten gestolen. De politie stelt een onderzoek naar de diefstal in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren